Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Prag och Glasgow

distanceAvstånd1399 km
durationGenomsnittlig restid med flyg18 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg4 500 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagJet2. Com

Flyg från Prag till Glasgow är resa 1399 km lång och tar i genomsnitt 18 h 20 min med våra partner som Jet2. Com. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 3 140 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 4 500 kr. Passagerare flyger oftast från Prague Vaclav Havel Airport och landar på Glasgow International Airport.

Resetips: Flyg från Prag till Glasgow

Ta ett flyg enkelt till Glasgow. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Prag to Glasgow.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Prag till Glasgow vara?

Flyg biljetter från Prag till Glasgow kan vara så billiga som 3 140 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Prag till Glasgow?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 4 500 kr för att ta flyg från Prag till Glasgow. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Glasgow från Prag.

Hur långt är avståndet mellan Prag och Glasgow när man reser med flyg?

Innan du planerar din resa från Prag till Glasgow kan det vara bra att veta att Glasgow är ungefär 1399 km från Prag när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Prag till Glasgow är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Prag till Glasgow med flyg?

En flyg resa från Prag till Glasgow har en genomsnittlig restid på 18 h 20 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Prag till Glasgow så snabbt som möjligt.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Prag och Glasgow borde jag välja?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Prag till Glasgow reser de oftast från Prague Vaclav Havel Airport i Prag och landar på Glasgow International Airport i Glasgow. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Prag och Glasgow innan du påbörjar din resa.

Varifrån kan jag ta flyg från Prag till Glasgow?

Om du planerar att ta en flyg från Prag kan du räkna med att resa 11.2 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Prague Vaclav Havel Airport. När du kommer fram till Glasgow med flyg kan du räkna med att resa 10.9 km från den populära Glasgow International Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Prag till Glasgow?

Om du letar efter billiga flyg från Prag till Glasgow kan du lita på att Jet2. Com kan ta dig till Glasgow snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Prag och Glasgow för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag flyg biljetter från Prag till Glasgow?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Prag och Glasgow. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Prag till Glasgow så smidig som möjligt.

Din flyg resa från Prag till Glasgow måste inte ta slut i Glasgow. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Glasgow är London, Edinburgh eller Manchester. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Edinburgh eller Manchester kan Omio hjälpa dig!

Din flyg resa från Prag till Glasgow måste inte ta slut i Glasgow. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Glasgow är London, Edinburgh eller Manchester. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Edinburgh eller Manchester kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Prag till Glasgow: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver