JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
2575 krKLM
tors
9 dec.
1433 krKLM
fre
10 dec.
1459 krKLM

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Göteborg till Glasgow

distanceAvstånd1006 km
durationGenomsnittlig restid med flyg8 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 822 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Göteborg till Glasgow är resa 1006 km lång och tar i genomsnitt 8 h 40 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 1 433 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 822 kr. Passagerare flyger oftast från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Glasgow International Airport.

Resetips

Flyg från Göteborg till Glasgow
Ta ett flyg enkelt till Glasgow. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Glasgow.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Göteborg till Glasgow med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Göteborg till Glasgow är 1 433 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Göteborg till Glasgow. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Göteborg till Glasgow i genomsnitt?
Flyg biljetter till Glasgow från Göteborg kostar 1 822 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Göteborg till Glasgow och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Glasgow när man reser med flyg?
När du reser med flyg från Göteborg till Glasgow kommer sträckan att ligga på cirka 1006 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Göteborg till Glasgow i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Göteborg till Glasgow?
En flyg resa från Göteborg till Glasgow har en genomsnittlig restid på 8 h 40 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Göteborg till Glasgow så snabbt som möjligt.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Göteborg och Glasgow borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Göteborg till Glasgow är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Göteborg åker från Göteborg-Landvetter Flygplats och landar på Glasgow International Airport i Glasgow.

Varifrån kan jag ta flyg från Göteborg till Glasgow?

Du kan ta en flyg från Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet. När du kommer fram till Glasgow med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Glasgow International Airport som ligger 10.9 km från cityområdet.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Göteborg till Glasgow?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Göteborg till Glasgow med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Göteborg till Glasgow på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med flyg till Glasgow besöker ofta även London, Edinburgh eller Manchester. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Glasgow och de andra populära destinationerna.
Din flyg resa från Göteborg till Glasgow måste inte ta slut i Glasgow. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Glasgow är London, Edinburgh eller Manchester. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Edinburgh eller Manchester kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Göteborg till Glasgow: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver