Res från Stockholm till Umeå

Resealternativ
från Stockholm till Umeå

Du kan ta dig från Stockholm till Umeå med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
flight

Ta dig från Stockholm till Umeå02 apr. vi rekommenderar att ta ett flyg då det är den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

08:20Stockholm Arlanda Airport1tim.00 09:20Umeå Airport
0 byten
1064 kr1Enkelresa
Billigast
22:39Stockholms centralstation9tim.19 07:58Umeå centralstation
0 byten
695 kr1Enkelresa
Andra alternativ
19:20Stockholm Arlanda Airport1tim.00 20:20Umeå Airport
0 byten
1394 kr1Enkelresa
18:10Stockholms centralstation7tim.57 02:07Umeå centralstation
0 byten
778 kr1Enkelresa
16:20Stockholm Arlanda Airport1tim.00 17:20Umeå Airport
0 byten
1616 kr1Enkelresa

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.

Reseinformation från Stockholm till Umeå

distanceAvstånd513 km
modeTillgängliga transportmedelFlyg
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 1 287 kr • 1 h 5 min
carriersPopulära resebolagNorwegian Air Shuttle

Med flyget reser du 513 km från Stockholm till Umeå. Norwegian Air Shuttle är det bolag som normalt trafikerar denna färdvägen. Resande kan även åka direkt med flyget från Stockholm till Umeå.

Så reser du smidigt från Stockholm till Umeå

Att resa från Stockholm till Umeå är enkelt, avgångarna är frekventa. Avståndet fågelvägen mellan de båda städerna 513 kilometer, allra snabbast är det naturligtvis att ta flyget. För dig som har lite mer tid att undvara går det även utmärkt att resa med tåg eller buss.

Att resa från Stockholm till Umeå med flyg

Om du vill ta dig mellan Stockholm och Umeå med flyg så kan du välja att göra detta från två olika flygplatser. SAS och Norwegian har i snitt fyra dagliga avgångar var från Arlanda. Resan Arlanda - Umeå tar en timme. Från Bromma flygplats kan du flyga med Tasmanian Cargo Airlines, som har cirka fyra dagliga avgångar. Detta alternativ mellan Bromma och Umeå tar ungefär en timme och 25 minuter.

Att resa sträckan Stockholm - Umeå med tåg

SJs snabbtåg har fyra avgångar fördelade under dagtid, resan tar 06:24. Föredrar du att resa på natten? I princip alla dagar går det även nattåg på sträckan. Ett tåg avgår 17:29 och tuffar in på tågstationen i Umeå 01:40. Ett andra tåg avgår 22:40 och ankommer 06:25. Kolla in hur man hittar billiga tågbiljetter här!

Att resa från Stockholm till Umeå med buss

Att resa från Stockholm till Umeå med buss passar dig som har en liten budget och gott om tid. Ybuss ha fyra avgångar dagligen, resan beräknas ta mellan 8:40 och 9:55 timmar beroende på avgångstid.

Umeå, en ung stad med ett rikt kulturliv

Shopping, uteliv och närhet till äventyr i naturen. Umeå bjuder på aktiviteter som passar de flesta. Det är inte förvånande att Umeå var Europas kulturhuvudstad 2014. Det spännande och rika kulturlivet bjuder ofta på evenemang och konserter. Staden är bland annat hemvist för Norrlandsoperan och Bildmuseet.

När är den bästa tidpunkten att resa till Umeå?

Umeå är en stad som lämpar sig för besök året om. Den ljusa långa norrländska sommarnatten och vinterns norrsken lockar besökare från hela världen. Brännbollsyran är det årliga studentarrangemanget som utvecklats till en fullfjädrad musikfestival. Denna världscup i brännboll och stora musikfest går av stapeln i månadsskiftet maj/juni.

Förbered din resa

Hur resar du snabbast från Stockholm till Umeå?

Att resa från Stockholm till Umeå går snabbast med flyg från Arlanda eller Bromma.

Hur pressar jag biljettpriset på sträckan Stockholm – Umeå?

Ofta kan du få ner biljettpriserna genom att resa på udda tider och mitt i veckan. Läs mer om hur du pressar biljettpriser på tågresor i vår guide.

Restips: Resor från Stockholm to Umeå

Restips: Enkla resor till Umeå. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Umeå.
FAQs

Du kan resa mellan Stockholm och Umeå med flyg.

Att resa med flyg är också det snabbaste sättet att komma fram från Stockholm till Umeå. Det tar i genomsnitt 1 h 5 min   att göra denna resa.

Avståndet mellan Stockholm och Umeå är omkring 513 km.

Dessa är de populäraste avgångs- respektive ankomstplatserna för resande från Stockholm till Umeå:

  • Flyg avgår mestadels från Stockholm Arlanda Airport och anländer i allmänhet till Umea Airport.

Låt Omio hjälpa dig att hitta det bästa företaget att resa med från Stockholm till Umeå:

  • Du kan resa mellan Stockholm och Umeå med flyget med Norwegian Air Shuttle. Du kan hitta billiga biljetter hos Omio för 1 287 kr med Norwegian Air Shuttle från Stockholm till Umeå.

Ja, det finns en direktförbindelse från Stockholm till Umeå:

  • Du hittar direkta flyget förbindelser till Umeå med Norwegian Air Shuttle.

Eftersom du inte behöver byta någonstans på vägen brukar direkta förbindelser till Umeå spara tid åt dig och ge dig bättre komfort, vilket är bra att tänka på innan du boka biljetter till denna färdvägen.

Din resa från Stockholm till Umeå behöver inte sluta i Umeå. Många av våra kunder tycker om att förlänga sin semester för att utforska andra populära destinationer som Göteborg, Malmö eller Uppsala. Om du vill lägga till Göteborg, Malmö eller Uppsala till din tur från Stockholm till Umeå, bör du kolla med Omio i dag efter de bästa sätten att resa till något av dessa fantastiska resmål från Umeå!

När du planerar din resa från Stockholm till Umeå är det bra att tänka på vilka biljetter du ska betala för och vad de kommer att kosta de närmaste sju dagarna:

  • Flyg biljetter kostar 1 287 kr i genomsnitt för enkel resa.

Vi rekommenderar dig dock att köpa biljetter från Stockholm till Umeå online ett par månader i förväg för att få de bästa erbjudandena och spara pengar på din planerade resa.

HemResorTill UmeåRes från Stockholm till Umeå

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk