JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
1417 krAir Baltic
tors
27 jan.
194 krMalta Air
fre
28 jan.
2527 krSas Airways
lör
29 jan.
205 krMalta Air
sön
30 jan.
1361 krAir Baltic
mån
31 jan.
1147 krSas Airways
fre
4 feb.
1927 krSas Airways
lör
5 feb.
617 krMalta Air
sön
6 feb.
1417 krAir Baltic
mån
7 feb.
1660 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Rom och Vilnius

distanceAvstånd1703 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 007 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair eller Wizz Air

Flyg från Rom till Vilnius är färdväg 1703 km lång och tar i genomsnitt 2 h 50 min med våra partner som Ryanair eller Wizz Air. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 007 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 194 kr. Passagerare flyger oftast från Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och landar på Vilnius International Airport.

Resetips: Flyg från Rom till Vilnius

Ta ett flyg enkelt till Vilnius. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Vilnius.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Rom till Vilnius vara?

De billigaste flyg biljetterna från Rom till Vilnius är 194 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Rom till Vilnius. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Rom till Vilnius?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Rom till Vilnius kan du vänta dig ett pris på 1 007 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är det från Rom till Vilnius med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Vilnius till Rom är runt 1703 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Rom till Vilnius är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Hur lång tid tar flyg från Rom till Vilnius?

En flyg resa från Rom till Vilnius har en genomsnittlig restid på 2 h 50 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Rom till Vilnius så snabbt som möjligt.

Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Rom till Vilnius?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Rom till Vilnius kan det vara bra att veta att Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Rom medan Vilnius International Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Vilnius.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Rom och Vilnius?

Du kan ta en flyg från Rom på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Vilnius med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Vilnius International Airport som ligger 5.1 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Rom och Vilnius?

När du ska boka en resa med flyg från Rom till Vilnius kan du lita på att Ryanair eller Wizz Air erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Vilnius snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Rom till Vilnius och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Rom till Vilnius?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Rom och Vilnius. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Rom till Vilnius så smidig som möjligt.

Din flyg resa från Rom till Vilnius måste inte ta slut i Vilnius. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Vilnius är Warszawa, Riga eller Minsk. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Warszawa, Riga eller Minsk kan Omio hjälpa dig!

Din flyg resa från Rom till Vilnius måste inte ta slut i Vilnius. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Vilnius är Warszawa, Riga eller Minsk. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Warszawa, Riga eller Minsk kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Rom till Vilnius: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver