Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Oslo och Vilnius

distanceAvstånd1045 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 649 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair

Flyg från Oslo till Vilnius är rutt 1045 km lång och tar i genomsnitt 1 h 50 min med våra partner som Ryanair. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 649 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 649 kr. Passagerare flyger oftast från Oslo Airport Gardermoen och landar på Vilnius International Airport.

Resetips: Flyg från Oslo till Vilnius

Ta ett flyg enkelt till Vilnius. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Vilnius.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Oslo till Vilnius?

Flyg biljetter från Oslo till Vilnius kan vara så billiga som 1 649 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad brukar priset på en flyg biljett från Oslo till Vilnius ligga på?

Flyg biljetter från Oslo till Vilnius brukar ha ett genomsnittspris på 1 649 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt är avståndet från Oslo till Vilnius när man åker med flyg?

Innan du planerar din resa från Oslo till Vilnius kan det vara bra att veta att Vilnius är ungefär 1045 km från Oslo när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Oslo till Vilnius är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Oslo till Vilnius?

När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Oslo och Vilnius. På ett ungefär kan resan från Oslo till Vilnius med flyg ligga på 1 h 50 min.

Jag ska snart resa till Vilnius från Oslo. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När man reser med flyg från Oslo till Vilnius kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Oslo på Oslo Airport Gardermoen och de flesta anländer till Vilnius på Vilnius International Airport.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Oslo och i Vilnius?

När du åker från Oslo kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Oslo Airport Gardermoen och ligger 37.4 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Vilnius kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Vilnius är Vilnius International Airport och ligger 5.1 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Oslo och Vilnius?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Oslo till Vilnius med flyg. När du ska åka till Vilnius från Oslo kan du resa med Ryanair. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Oslo till Vilnius eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag flyg biljetter från Oslo till Vilnius?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Oslo till Vilnius med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Oslo till Vilnius på ett och samma ställe i Omios app.

Många resenärer som anländer till Vilnius med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Warszawa, Riga eller Minsk. Om du också vill upptäcka Warszawa, Riga eller Minsk från Vilnius kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med flyg från Oslo till Vilnius reser vidare från Vilnius. Många väljer att fortsätta resan till från Vilnius till närliggande destinationer som Warszawa, Riga eller Minsk. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Oslo till Vilnius: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver