JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
111 krRyanair
fre
3 dec.
111 krMalta Air
lör
4 dec.
144 krRyanair
mån
6 dec.
901 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Rom till Manchester
Ta ett flyg enkelt till Manchester. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rom to Manchester.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Rom till Manchester?
Flyg biljetter från Rom till Manchester kan kosta så lite som 111 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Rom till Manchester.
Hur mycket kostar flyg från Rom till Manchester i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Rom till Manchester kan du vänta dig ett pris på 657 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Rom och Manchester när man reser med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Manchester till Rom är runt 1688 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Rom till Manchester är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Rom till Manchester?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Rom till Manchester med flyg är 2 h 54 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Rom till Manchester.
Min resa med flyg från Rom till Manchester närmar sig. Vilken flygplats i Rom borde jag resa från? Vilken flygplats i Manchester borde jag resa till?

När det gäller en resa med flyg mellan Rom och Manchester är de mest populära flygplatser i Rom Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och i Manchester är Manchester Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Rom och Manchester?

Om du planerar att ta en flyg från Rom kan du räkna med att resa 22.3 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport. När du kommer fram till Manchester med flyg kan du räkna med att resa 13.2 km från den populära Manchester Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Rom och Manchester?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Rom till Manchester kan du ta flyg med Ryanair, Jet2. Com, Brussels Airlines eller Lufthansa. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Rom och Manchester för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Rom till Manchester?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Rom till Manchester med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med flyg till Manchester besöker ofta även London, Liverpool eller Edinburgh. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Manchester och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med flyg från Rom till Manchester reser vidare från Manchester. Många väljer att fortsätta resan till från Manchester till närliggande destinationer som London, Liverpool eller Edinburgh. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Rom till Manchester: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver