JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
8 dec.
145 krRyanair
tors
9 dec.
223 krRyanair
fre
10 dec.
112 krRyanair
lör
11 dec.
715 krTAP Portugal
sön
12 dec.
432 kreasyJet
mån
13 dec.
223 krRyanair
tis
14 dec.
246 krRyanair
fre
17 dec.
335 krRyanair
lör
18 dec.
525 krRyanair
sön
19 dec.
622 kreasyJet
mån
20 dec.
603 krRyanair
tis
21 dec.
268 krRyanair
ons
22 dec.
458 krRyanair
tors
23 dec.
692 krRyanair
fre
24 dec.
826 krVueling
sön
26 dec.
780 kreasyJet
mån
27 dec.
988 krRyanair
tis
28 dec.
530 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Lissabon till Manchester

distanceAvstånd1723 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg299 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagTAP Portugal, Ryanair eller easyJet

Flyg från Lissabon till Manchester är färdväg 1723 km lång och tar i genomsnitt 3 h med våra partner som TAP Portugal, Ryanair eller easyJet. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 112 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 299 kr. Passagerare flyger oftast från Lisbon Portela Airport och landar på Manchester Airport.

Resetips

Flyg från Lissabon till Manchester
Ta ett flyg enkelt till Manchester. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Lissabon to Manchester.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Lissabon till Manchester?
Flyg biljetter från Lissabon till Manchester kan vara så billiga som 112 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Lissabon till Manchester?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 299 kr för att ta flyg från Lissabon till Manchester. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Manchester från Lissabon.
Hur långt är avståndet mellan Lissabon och Manchester när man reser med flyg?
Innan du planerar din resa från Lissabon till Manchester kan det vara bra att veta att Manchester är ungefär 1723 km från Lissabon när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Lissabon till Manchester är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Lissabon till Manchester med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Lissabon till Manchester med flyg är 3 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Lissabon till Manchester.
Jag ska snart resa till Manchester från Lissabon. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Lissabon till Manchester reser de oftast från Lisbon Portela Airport i Lissabon och landar på Manchester Airport i Manchester. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Lissabon och Manchester innan du påbörjar din resa.

Hur långt från centrum i både Lissabon och Manchester ligger den huvudsakliga flygplatser?

Om du planerar att ta en flyg från Lissabon kan du räkna med att resa 6 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Lisbon Portela Airport. När du kommer fram till Manchester med flyg kan du räkna med att resa 13.2 km från den populära Manchester Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Lissabon och Manchester?
När du ska boka en resa med flyg från Lissabon till Manchester kan du lita på att TAP Portugal, Ryanair eller easyJet erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Manchester snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Lissabon till Manchester och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Lissabon till Manchester?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Lissabon och Manchester. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Lissabon till Manchester så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Manchester med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som London, Liverpool eller Edinburgh. Om du också vill upptäcka London, Liverpool eller Edinburgh från Manchester kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg till Manchester besöker ofta även London, Liverpool eller Edinburgh. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Manchester och de andra populära destinationerna.