JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
899 krFlixbus
854 kreasyJet
lör
22 jan.
724 krFlixbus
1137 krAir France
sön
23 jan.
871 krFlixbus
514 kreasyJet
mån
24 jan.
877 krFlixbus
1152 krAir Nostrum
tis
25 jan.
Hitta priser
1152 krAir Nostrum
ons
26 jan.
Hitta priser
910 krVueling
tors
27 jan.
Hitta priser
1762 krAir France
fre
28 jan.
614 krFlixbus
997 kreasyJet
lör
29 jan.
790 krFlixbus
1762 krAir France
sön
30 jan.
537 krFlixbus
416 kreasyJet
mån
31 jan.
768 krFlixbus
1762 krAir France
tis
1 feb.
Hitta priser
581 krVueling
ons
2 feb.
Hitta priser
713 krAir Nostrum
tors
3 feb.
Hitta priser
572 krTransavia France
fre
4 feb.
877 krFlixbus
630 krTransavia France
lör
5 feb.
614 krFlixbus
1225 krAir France
sön
6 feb.
614 krFlixbus
1047 krVueling
mån
7 feb.
746 krFlixbus
1097 krVueling
tis
8 feb.
Hitta priser
614 krAir Nostrum
ons
9 feb.
Hitta priser
1172 krAir France

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Nantes och Rom

distanceAvstånd1257 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 069 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling, Air France, easyJet, Transavia France eller TAP Portugal

Flyg från Nantes till Rom är rutt 1257 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partner som Vueling, Air France, easyJet, Transavia France eller TAP Portugal. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 514 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 069 kr. Passagerare flyger oftast från Nantes Atlantique Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips: Flyg från Nantes till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Nantes to Rom.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Nantes till Rom?

Flyg biljetter från Nantes till Rom kan vara så billiga som 514 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket kostar flyg från Nantes till Rom i genomsnitt?

Att resa med flyg från Nantes till Rom kostar i genomsnitt 1 069 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!

Hur långt är avståndet från Nantes till Rom när man åker med flyg?

När du reser med flyg från Nantes till Rom kommer sträckan att ligga på cirka 1257 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Nantes till Rom i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar flyg från Nantes till Rom?

Den genomsnittliga restiden med flyg från Nantes till Rom är 2 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Nantes till Rom.

Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Nantes till Rom?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Nantes till Rom reser de oftast från Nantes Atlantique Airport i Nantes och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport i Rom. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Nantes och Rom innan du påbörjar din resa.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Nantes och i Rom?

När du åker från Nantes kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Nantes Atlantique Airport och ligger 7.6 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Rom kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Rom är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och ligger 22.3 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Nantes till Rom?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Nantes till Rom kan du ta flyg med Vueling, Air France, easyJet, Transavia France eller TAP Portugal. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Nantes och Rom för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Nantes till Rom?

Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Nantes till Rom med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.

Din flyg resa från Nantes till Rom måste inte ta slut i Rom. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rom är Milan, Florens eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Florens eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Nantes till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver