Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Lund och Rom

distanceAvstånd1536 km
durationGenomsnittlig restid med flyg8 h 10 min
changesDirektflygJa

Flyg från Lund till Rom är färdväg 1536 km lång och tar i genomsnitt 8 h 10 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också.

Resetips: Flyg från Lund till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Lund to Rom.
FAQs

Hur långt är det från Lund till Rom med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Rom till Lund är runt 1536 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Lund till Rom är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Lund till Rom med flyg?

En flyg resa från Lund till Rom har en genomsnittlig restid på 8 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Lund till Rom så snabbt som möjligt.

Din flyg resa från Lund till Rom måste inte ta slut i Rom. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rom är Milan, Florens eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Florens eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med flyg från Lund till Rom reser vidare från Rom. Många väljer att fortsätta resan till från Rom till närliggande destinationer som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Lund
Lund Central Station
Bekvämligheter

Flyg från Lund till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver