Flyg Berlin Prag

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du en plats att bo på i Prag?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Berlin till Prag Flyg

distanceAvstånd279 km
changesDirekt flygetNej

Flygresor från Berlin till Prag är 279 km lång. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Berlin Brandenburg Airport och landar på Prague Vaclav Havel Airport.

Restips: Flyg från Berlin till Prag

Restips: Ta ett flyg enkelt till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Prag.
FAQs
Funderar du på att boka en flygbiljett från Berlin till Prag? Avståndet mellan Berlin och Prag med flyg är runt 279 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flygbiljetter från Berlin till Prag får du.

Innan du börjar planera din resa från Berlin till Prag är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Berlin åker från Berlin Brandenburg Airport och landar på Prague Vaclav Havel Airport i Prag.

Du kan hitta Berlin Brandenburg Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Berlin cirka 24.7 km från centrum. Den flygplats i Prag som är mest populär bland resenärer är Prague Vaclav Havel Airport som ligger 15.3 km från centrum.

Många av våra kunder som reser med flyg till Prag besöker ofta även Wien, Budapest eller München. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Prag och de andra populära destinationerna.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk