JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
1732 krFlixbus
2151 krRyanair
sön
5 dec.
1381 krFlixbus
1027 krRyanair
mån
6 dec.
986 krFlixbus
658 krVueling
tis
7 dec.
Hitta priser
603 krVueling
ons
8 dec.
Hitta priser
493 krEurowings Europe
tors
9 dec.
1247 krFlixbus
877 krVueling
fre
10 dec.
811 krFlixbus
378 krRyanair
lör
11 dec.
811 krFlixbus
310 krRyanair
sön
12 dec.
767 krFlixbus
225 krRyanair
mån
13 dec.
658 krFlixbus
169 krRyanair
tis
14 dec.
Hitta priser
1041 krEurowings
ons
15 dec.
Hitta priser
265 krRyanair
tors
16 dec.
1250 krFlixbus
1096 krVueling
fre
17 dec.
1425 krFlixbus
248 krRyanair
lör
18 dec.
1052 krFlixbus
293 krRyanair
sön
19 dec.
1206 krFlixbus
450 krRyanair
mån
20 dec.
1425 krFlixbus
349 krRyanair
tis
21 dec.
1315 krFlixbus
493 krVueling
ons
22 dec.
1315 krFlixbus
658 krVueling
tors
23 dec.
1535 krFlixbus
1273 krLufthansa
fre
24 dec.
986 krFlixbus
493 krEurowings

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Barcelona och Prag

distanceAvstånd1353 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg884 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling, csa, Iberia, Smartwings, Lufthansa, Air Europa, TAP Portugal, Swiss eller Brussels Airlines

Flyg från Barcelona till Prag är resa 1353 km lång och tar i genomsnitt 2 h 25 min med våra partner som Ryanair, Vueling, csa, Iberia, Smartwings, Lufthansa, Air Europa, TAP Portugal, Swiss eller Brussels Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 378 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 884 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Prague Vaclav Havel Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Prag
Ta ett flyg enkelt till Prag. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Prag.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Barcelona till Prag?
De billigaste flyg biljetterna från Barcelona till Prag är 378 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Barcelona till Prag. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad brukar priset på en flyg biljett från Barcelona till Prag ligga på?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 884 kr för att ta flyg från Barcelona till Prag. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Prag från Barcelona.
Hur långt är det från Barcelona till Prag med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Prag till Barcelona är runt 1353 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Barcelona till Prag är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Barcelona till Prag med flyg?
Restiden med flyg från Barcelona till Prag kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 25 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Prag och i Barcelona?

När det gäller en resa med flyg mellan Barcelona och Prag är de mest populära flygplatser i Barcelona Barcelona El Prat Airport och i Prag är Prague Vaclav Havel Airport den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Barcelona och Prag?

När du planerar din resa till Prag från Barcelona kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Barcelona är Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. I Prag är den mest populära flygplats Prague Vaclav Havel Airport och den ligger 11.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Barcelona till Prag?
När du ska boka en resa med flyg från Barcelona till Prag kan du lita på att Ryanair, Vueling, csa, Iberia, Smartwings, Lufthansa, Air Europa, TAP Portugal, Swiss eller Brussels Airlines erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Prag snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Barcelona till Prag och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Finns det någon direkt resa med flyg från Barcelona till Prag?
Om du letar efter en direkt resa från Barcelona till Prag kan du köpa dina flyg biljetter från Vueling för att komma till Prag snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Barcelona till Prag?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Prag om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer till Prag med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Wien eller Budapest. Om du också vill upptäcka Berlin, Wien eller Budapest från Prag kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg till Prag besöker ofta även Berlin, Wien eller Budapest. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Prag och de andra populära destinationerna.