Bussar Värnamo Oslo

lör 15 juni
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

De billigaste bussarna från Värnamo till Oslo

Visar tider och priser för 16 juni

Billigast

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

FlixBus
10:257tim.00
Värnamo
17:25Oslo
425 kr1Enkelresa
0 byten

Busstider Värnamo–Oslo

Visar bussar för imorgon, söndag 16 juni
FlixBus
10:257tim.00
Värnamo
17:25Oslo
0 bytendirekt

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
16 juni
mån
17 juni
tis
18 juni
ons
19 juni
tors
20 juni
fre
21 juni
lör
22 juni

De snabbaste bussarna från Värnamo till Oslo

Visar tider och priser för 16 juni

Snabbaste resan

7 tim.

Genomsnittligt

7 tim.

Bussar per dag

1

Distans

358 km

Av 1 bussar som avgår från Värnamo till Oslo dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

FlixBus
10:257tim.00
Värnamo
17:25Oslo
425 kr1Enkelresa
0 byten

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Värnamo till Oslo

distanceAvstånd358 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss446 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 direkt buss per dag
carriersBussleverantörerVy Bus4You eller FlixBus

Bussresor från Värnamo till Oslo är 358 km lång och tar i genomsnitt 7 h med våra partners som Vy Bus4You eller FlixBus. Normalt går det det finns 1 buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 446 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 425 kr. Resande åker oftast från Värnamo, Malmövägen (ICA Kvantum) och anländer till Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Bussbolag: FlixBus eller Vy Bus4You från Värnamo till Oslo

Hitta den bästa rutt från Värnamo till Oslo hos Omios buss partner FlixBus eller Vy Bus4You! Du finner de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna när vi jämför och bokar de mest populär rutt åt dig.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Värnamo till Oslo

Restips: Ta bussen till Oslo. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Värnamo to Oslo.
FAQs
Billiga buss biljetter från Värnamo till Oslo kan kosta från så lite som 425 kr (35 €) när du bokar i förväg. Det genomsnittliga buss biljettpriset för Värnamo till Oslo är 446 kr (37 €); men priserna varierar beroende på tid på dagen och klass och de tenderar att vara dyrare på dagen.
I genomsnitt tar det 7 h   att resa från Värnamo till Oslo med buss, för den 358 km långa resa, men restiden kan variera om du reser på helger och helgdagar.
Den första buss från Värnamo till Oslo avgår kl 07: 55.
Den sista buss från Värnamo till Oslo avgår kl 10: 25.
Ja, det finns 1 direkt buss om dagen från Värnamo till Oslo med FlixBus. Scheman kan variera på helgdagar eller helger med färre direkta buss.
Ta Värnamo till Oslo buss med Vy Bus4You eller FlixBus. Det är alltid bra att kolla alla möjliga bussleverantörer för resa mellan Värnamo och Oslo eftersom det kan finnas skillnader i de bekvämligheter de erbjuder.

När du avreser från Värnamo har du olika busstation alternativ att starta din tur från, inklusive Värnamo, Malmövägen (ICA Kvantum) och Värnamo, Järnvägsplan. När du kommer fram till Oslo kan du avsluta din rutt på busstationer som Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal), Gardermoen, Oslo Lufthavn Gardermoen och Oslo, Sentralstasjon (Oslo Bussterminal).

Passagerare går ombord på buss mest frekvent från Värnamo, Malmövägen (ICA Kvantum), som ligger cirka från stadens centrum, och de kliver av buss vid Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal), som ligger cirka från stadens centrum.

Den billigaste månaden för en buss från Värnamo till Oslo är augusti.
Men du har alternativ eftersom du kan resa mellan Värnamo och Oslo på 2 olika sätt: buss eller tåg.

Bussar från Värnamo till Oslo: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk