Bussar Rotterdam London

De billigaste bussarna från Rotterdam till London

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

1153 kr

Genomsnittligt pris

1373 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
11:20Rotterdam, Conradstraat11tim.00 21:20London
0 byten
1153 kr1Enkelresa
19:00Rotterdam, Conradstraat14tim.20 08:20London
1 byte
1593 kr1Enkelresa

Busstidtabell Rotterdam till London

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
11:20Rotterdam, Conradstraat11tim.00 21:20London
0 byten
19:00Rotterdam, Conradstraat14tim.20 08:20London
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Rotterdam till London

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

11 tim.

Genomsnittligt pris

12 tim. 40 m

Bussar per dag

2

Distans

321 km

Av 2 bussar som avgår från Rotterdam till London dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

11:20Rotterdam, Conradstraat11tim.00 21:20London
0 byten
1153 kr1Enkelresa
19:00Rotterdam, Conradstraat14tim.20 08:20London
1 byte
1593 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Rotterdam till London

distanceAvstånd320 km
durationGenomsnittlig restid med buss10 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss974 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus eller Flixbus

Bussar från Rotterdam till London är färdväg 320 km lång och tar i genomsnitt 10 h 25 min med våra partner som BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus eller Flixbus. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 714 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 974 kr.

Bussbolag: FlixBus eller BlaBlaCar Bus från Rotterdam till London

FlixBus eller BlaBlaCar Bus bussar kan erbjuda dig mellan Rotterdam och London från 714 kr. Med över 1 000 reseföretag hos Omio finner du de bästa buss tiderna och biljetterna till din resa.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

BlaBlaCar Bus Rotterdam till London buss information:

  • Genomsnittlig restid: 9 h 15 min
  • Genomsnittligt pris: 714 kr
  • BlaBlaCar Bus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Rotterdam till London

Ta bussen till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rotterdam to London.
FAQs
Buss biljetter från Rotterdam till London kan vara så billiga som 714 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Rotterdam till London kan du vänta dig ett pris på 974 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
När du reser från Rotterdam till London med buss kan du räkna med att avståndet mellan Rotterdam och London är ungefär 320 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Rotterdam till London med buss är 10 h 25 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Rotterdam till London.
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Rotterdam till London med buss. När du ska åka till London från Rotterdam kan du resa med BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus eller Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Rotterdam till London eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Rotterdam till London, kan du kolla upp Flixbus eller BlaBlaCar Bus. Om det inte finns några direktresor från Rotterdam till London kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till London.
I genomsnitt det finns 3 bussar om dagen från Rotterdam till London. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första Rotterdam to London buss avgår klockan 06: 12   och sista buss från Rotterdam till London går klockan 20: 45. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Rotterdam till London hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Om du planerar att resa med buss från Rotterdam till London kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till London med buss reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Rotterdam till London utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Rotterdam
London

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk