JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
1229 krEurostar
ons
26 jan.
1537 krEurostar
tors
27 jan.
1115 krEurostar
fre
28 jan.
1115 krEurostar
lör
29 jan.
1115 krEurostar
sön
30 jan.
1160 krEurostar

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från London till Rotterdam

distanceAvstånd320 km
durationGenomsnittlig restid med buss15 h 37 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss249 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Eurolines France, Ouibus eller National Express

Bussar från London till Rotterdam är resa 320 km lång och tar i genomsnitt 15 h 37 min med våra partner som Flixbus, Eurolines France, Ouibus eller National Express. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 249 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 249 kr. Resande avreser oftast från London Victoria och anländer till Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Resetips: Bussar från London till Rotterdam

Ta bussen till Rotterdam. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Rotterdam.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från London till Rotterdam?

Buss biljetter från London till Rotterdam kan kosta så lite som 249 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från London till Rotterdam.

Vad brukar priset på en buss biljett från London till Rotterdam ligga på?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 249 kr för att ta buss från London till Rotterdam. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rotterdam från London.

Hur långt avstånd är det mellan Rotterdam och London med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från London till Rotterdam? Avståndet mellan London och Rotterdam med buss är runt 320 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från London till Rotterdam kan du få.

Hur lång tid tar det att resa från London till Rotterdam med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan London och Rotterdam. På ett ungefär kan resan från London till Rotterdam med buss ligga på 15 h 37 min.

Vilka är de mest använda busstationer i London och i Rotterdam?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från London är London Victoria. I Rotterdam är den mest populära busstation bland resenärer Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station).

Var ligger busstationer i London och i Rotterdam?

Du kan åka buss från London på London Victoria som ligger 2 km från cityområdet. När du kommer fram till Rotterdam kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station), som ligger 874 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från London till Rotterdam med buss?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från London till Rotterdam med buss. När du ska åka till Rotterdam från London kan du resa med Flixbus, Eurolines France, Ouibus eller National Express. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från London till Rotterdam eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från London till Rotterdam?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från London till Rotterdam om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Din buss resa från London till Rotterdam måste inte ta slut i Rotterdam. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rotterdam är Amsterdam, Bryssel eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Amsterdam, Bryssel eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med buss från London till Rotterdam reser vidare från Rotterdam. Många väljer att fortsätta resan till från Rotterdam till närliggande destinationer som Amsterdam, Bryssel eller Paris. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil och vill resa från London till Rotterdam, kan jag resa med buss?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Rotterdam från London. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från London till Rotterdam och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

London
Rotterdam
London
Bekvämligheter
London Liverpool Street Stn
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna Central, Circle, Hammersmith, City