Bussar Rotterdam Köln

De billigaste bussarna från Rotterdam till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

253 kr

Genomsnittligt pris

451 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
15:15Rotterdam, Conradstraat4tim.25 19:40Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
253 kr1Enkelresa
11:20Rotterdam, Conradstraat6tim.15 17:35Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
649 kr1Enkelresa

Busstidtabell Rotterdam till Köln

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
11:20Rotterdam, Conradstraat6tim.15 17:35Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
15:15Rotterdam, Conradstraat4tim.25 19:40Köln, Köln Bonn Airport
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Rotterdam till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

4 tim. 25 m

Genomsnittligt pris

5 tim. 20 m

Bussar per dag

2

Distans

204 km

Av 2 bussar som avgår från Rotterdam till Köln dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
15:15Rotterdam, Conradstraat4tim.25 19:40Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
253 kr1Enkelresa
11:20Rotterdam, Conradstraat6tim.15 17:35Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
649 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Rotterdam till Köln

distanceAvstånd203 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss265 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagUnion Ivkoni International, Deutsche Bahn, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S.

Bussar från Rotterdam till Köln är rutt 203 km lång och tar i genomsnitt 4 h 25 min med våra partner som Union Ivkoni International, Deutsche Bahn, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 176 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 265 kr. Resande avreser oftast från Rotterdam Centraal och anländer till Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof).

Bussbolag: Deutsche Bahn, Student Agency eller FlixBus från Rotterdam till Köln

Res mellan Rotterdam och Köln från 176 kr med Omios buss partner Deutsche Bahn, Student Agency eller FlixBus! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest överkomlig resa för dig.

Deutsche Bahn
FlixBus
Student Agency

Planerar du att resa från Rotterdam till Köln? Varför inte ta en/ett buss med Deutsche Bahn? Omio kan visa dig gällande Deutsche Bahn buss tider, biljetter, reseinformation exempelvis bagagepolicy och bekvämligheter ombord) och priser, så att du kan hitta de bästa fynden på Rotterdam till Köln bussar, allt på en plats. På Deutsche Bahn buss kan du räkna med att resa från Rotterdam till Köln. Om du använder Omios app för att leta efter bussar mellan Rotterdam och Köln kan du snabbt se om Deutsche Bahn biljetten är en mobilbiljett som gör det lättare för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du har hittat din perfekta Deutsche Bahn buss mellan Rotterdam och Köln, enkel resa, bokar du snabbt och lätt dina billiga buss biljetter online hos Omio eller i Omios app, så kan du med glädje se fram emot din kommande resa!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Rotterdam till Köln buss information:

  • Genomsnittlig restid: 11 h 15 min
  • Genomsnittligt pris: 176 kr
  • FlixBus Antal: 2 per dag

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från Rotterdam till Köln: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Student Agency buss mellan Rotterdam och Köln online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Student Agency buss mellan Rotterdam och Köln kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Student Agency buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för färdväg från Rotterdam till Köln samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Rotterdam till Köln, kan du kolla direkt om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Student Agency Rotterdam till Köln buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Student Agency Rotterdam till Köln buss information:

  • Genomsnittlig restid: 9 h 23 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • Student Agency Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Rotterdam till Köln

Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Rotterdam to Köln.
FAQs
Buss biljetter från Rotterdam till Köln kan vara så billiga som 176 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Buss biljetter till Köln från Rotterdam kostar 265 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Rotterdam till Köln och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
När du reser från Rotterdam till Köln med buss kan du räkna med att avståndet mellan Rotterdam och Köln är ungefär 203 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Rotterdam och Köln. På ett ungefär kan resan från Rotterdam till Köln med buss ligga på 4 h 25 min.

När man reser med buss från Rotterdam till Köln är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Rotterdam på Rotterdam Centraal och de flesta anländer till Köln på Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof).

Om du planerar att resa med buss från Rotterdam kan du räkna med att åka 875 m från cityområdet till den buss station som är mest populär, Rotterdam Centraal. När du anländer till Köln kan du räkna med att resa 13.1 km från Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof) till cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Rotterdam till Köln med buss. När du ska åka till Köln från Rotterdam kan du resa med Union Ivkoni International, Deutsche Bahn, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Rotterdam till Köln eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om du letar efter en direkt resa från Rotterdam till Köln kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S. För att komma till Köln snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Du kan ta första buss från Rotterdam till Köln klockan 06: 00. Sista buss från Rotterdam till Köln som du kan ta avgår klockan 21: 50. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Rotterdam till Köln för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Om du planerar att resa med buss från Rotterdam till Köln kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din buss resa från Rotterdam till Köln måste inte ta slut i Köln. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Köln är Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Amsterdam eller Bryssel kan Omio hjälpa dig!
Det är inga problem att resa från Rotterdam till Köln utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Rotterdam till Köln. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Rotterdam

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk