Bussar London Köln

De billigaste bussarna från London till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

1605 kr

Genomsnittligt pris

2238 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
22:00London12tim.40 11:40Köln, Flughafen
0 byten
1605 kr1Enkelresa
Näst Billigast
22:25London18tim.00 17:25Köln, Flughafen
1 byte
2449 kr1Enkelresa
Näst Billigast
10:30London17tim.30 05:00Köln, Flughafen
1 byte
2449 kr1Enkelresa
Näst Billigast
22:45London17tim.40 17:25Köln, Flughafen
1 byte
2449 kr1Enkelresa

Busstidtabell London till Köln

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
10:30London17tim.30 05:00Köln, Flughafen
1 byte
22:00London12tim.40 11:40Köln, Flughafen
0 byten
22:25London18tim.00 17:25Köln, Flughafen
1 byte
22:45London17tim.40 17:25Köln, Flughafen
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från London till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

12 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

16 tim. 27 m

Bussar per dag

4

Distans

497 km

Av 4 bussar som avgår från London till Köln dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
22:00London12tim.40 11:40Köln, Flughafen
0 byten
1605 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
10:30London17tim.30 05:00Köln, Flughafen
1 byte
2449 kr1Enkelresa
22:45London17tim.40 17:25Köln, Flughafen
1 byte
2449 kr1Enkelresa
22:25London18tim.00 17:25Köln, Flughafen
1 byte
2449 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från London till Köln

distanceAvstånd496 km
durationGenomsnittlig restid med buss12 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 672 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Flixbus

Bussar från London till Köln är resa 496 km lång och tar i genomsnitt 12 h 40 min med våra partner som BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Flixbus. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 1 483 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 1 672 kr. Resande avreser oftast från London Victoria och anländer till Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof).

Bussbolag: FlixBus, Student Agency eller BlaBlaCar Bus från London till Köln

För så lite som 1 483 kr kan du resa med buss mellan London och Köln med FlixBus, Student Agency eller BlaBlaCar Bus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna rutt.

FlixBus
BlaBlaCar Bus
Student Agency

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus London till Köln buss information:

  • Genomsnittlig restid: 11 h 52 min
  • Genomsnittligt pris: 1 483 kr
  • FlixBus Antal: 2 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärds buss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

BlaBlaCar Bus London till Köln buss information:

  • Genomsnittlig restid: 11 h 42 min
  • Genomsnittligt pris: 1 647 kr
  • BlaBlaCar Bus Antal: 1 per dag

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan London och Köln: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Hitta billiga biljetter till Student Agency bussar från London till Köln hos Omio. Omio kan hjälpa dig att hitta de bästa buss fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade London till Köln buss tidtabellen från Student Agency, de senaste erbjudandena om tillgängliga buss biljetter och annan reseinformation för färdväg mellan London och Köln, inbegripet upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar mellan London och Köln i Omios app kan du se efter om tillgängliga biljetter till Student Agency bussar är mobilbiljetter som till och med gör det så bekvämt för dig att du kan resa utan papper. Kolla Student Agency buss tidtabell efter dina bästa avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Köln från London och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och gläd dig åt din kommande buss från London till Köln med Student Agency!

Student Agency London till Köln buss information:

  • Genomsnittlig restid: 32 h 30 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • Student Agency Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från London till Köln

Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Köln.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från London till Köln är 1 483 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från London till Köln. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från London till Köln kan du vänta dig ett pris på 1 672 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
När du reser från London till Köln med buss kan du räkna med att avståndet mellan London och Köln är ungefär 496 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan London och Köln. På ett ungefär kan resan från London till Köln med buss ligga på 12 h 40 min.

När man reser med buss från London till Köln är det bra att veta att de flesta resenärer åker från London på London Victoria och de flesta anländer till Köln på Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof).

London Victoria är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i London och den ligger 2.9 km från cityområdet. Den busstation i Köln som är mest populär bland resenärer är Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof) som ligger 13.1 km från cityområdet.

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från London till Köln kan du ta buss med BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan London och Köln för att se vilka bekvämligheter de har.
I genomsnitt det finns 3 bussar om dagen från London till Köln. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss som avgår från London till Köln går klockan 06: 00. Den/Det sista buss som avgår från London till Köln går klockan 23: 30. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för London till Köln med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan London och Köln. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från London till Köln så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Köln besöker ofta även Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köln och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från London till Köln utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från London till Köln. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

London

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk