Bussar Karlsruhe Köln

De billigaste bussarna från Karlsruhe till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

289 kr

Genomsnittligt pris

1405 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Näst Billigast
06:45Karlsruhe4tim.45 11:30Köln
0 byten
289 kr1Enkelresa
11:05Karlsruhe19tim.25 06:30Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
1617 kr1Enkelresa
00:25Karlsruhe17tim.10 17:35Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
2310 kr1Enkelresa

Busstidtabell Karlsruhe till Köln

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
00:25Karlsruhe17tim.10 17:35Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
06:45Karlsruhe4tim.45 11:30Köln
0 byten
11:05Karlsruhe19tim.25 06:30Köln, Köln Bonn Airport
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Karlsruhe till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

4 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

13 tim. 46 m

Bussar per dag

3

Distans

238 km

Av 3 bussar som avgår från Karlsruhe till Köln dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

06:45Karlsruhe4tim.45 11:30Köln
0 byten
289 kr1Enkelresa
00:25Karlsruhe17tim.10 17:35Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
2310 kr1Enkelresa
11:05Karlsruhe19tim.25 06:30Köln, Köln Bonn Airport
1 byte
1617 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Karlsruhe till Köln

distanceAvstånd237 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss246 kr
frequencyAntal Buss8 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 3 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Flixbus, Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller BlaBlaCar

Bussar från Karlsruhe till Köln är rutt 237 km lång och tar i genomsnitt 4 h 20 min med våra partner som BlaBlaCar Bus, Flixbus, Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller BlaBlaCar. Normalt går det det finns 8 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 154 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 246 kr. Resande avreser oftast från Karlsruhe Hbf och anländer till Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof).

Bussbolag: BlaBlaCar Bus eller FlixBus från Karlsruhe till Köln

Köp dina officiella BlaBlaCar Bus eller FlixBus bussbiljetter från Karlsruhe till Köln från 154 kr hos Omio. Hitta buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag för att jämföra och boka den mest förmånlig färdväg.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Restips: Bussar från Karlsruhe till Köln

Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlsruhe to Köln.
FAQs
Buss biljetter från Karlsruhe till Köln kan vara så billiga som 154 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Buss biljetter från Karlsruhe till Köln brukar ha ett genomsnittspris på 246 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Funderar du på att boka en buss biljett från Karlsruhe till Köln? Avståndet mellan Karlsruhe och Köln med buss är runt 237 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Karlsruhe till Köln kan du få.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Karlsruhe och Köln. På ett ungefär kan resan från Karlsruhe till Köln med buss ligga på 4 h 20 min.

När man reser med buss från Karlsruhe till Köln är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Karlsruhe på Karlsruhe Hbf och de flesta anländer till Köln på Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof).

Du kan åka buss från Karlsruhe på Karlsruhe Hbf som ligger 2.3 km från cityområdet. När du kommer fram till Köln kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof), som ligger 13.1 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Karlsruhe till Köln kan du lita på att BlaBlaCar Bus, Flixbus, Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller BlaBlaCar erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Köln snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Karlsruhe till Köln och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Letar du efter en direkt resa med buss från Karlsruhe till Köln? I så fall kan du köpa buss biljetter från Karlsruhe till Köln med Flixbus, BlaBlaCar eller Globtour Medjugorjie d. O. O. Om du inte kan hitta några resor med buss från Karlsruhe till Köln kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Köln snabbast.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Karlsruhe till Köln är 8 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss för denna färdväg avgår från Karlsruhe klockan 04: 45. Den/det sista buss lämnar Karlsruhe klockan 23: 40. Kolla med Omio för den senaste buss tidtabellen från Karlsruhe till Köln och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resdatum.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Karlsruhe till Köln om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss från Karlsruhe till Köln reser vidare från Köln. Många väljer att fortsätta resan till från Köln till närliggande destinationer som Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Det är inga problem att resa från Karlsruhe till Köln utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Karlsruhe till Köln. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Karlsruhe

Bussar från Karlsruhe till Köln: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk