Bussar Warszawa Köln

De billigaste bussarna från Warszawa till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

604 kr

Genomsnittligt pris

631 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
15:15Warszawa20tim.05 11:20Köln
0 byten
604 kr1Enkelresa
Näst Billigast
15:15Warszawa20tim.05 11:20Köln
0 byten
659 kr1Enkelresa

Busstidtabell Warszawa till Köln

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
15:15Warszawa20tim.05 11:20Köln
0 byten
15:15Warszawa20tim.05 11:20Köln
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Warszawa till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

20 tim. 5 m

Genomsnittligt pris

20 tim. 5 m

Bussar per dag

2

Distans

981 km

Av 2 bussar som avgår från Warszawa till Köln dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

15:15Warszawa20tim.05 11:20Köln
0 byten
659 kr1Enkelresa
15:15Warszawa20tim.05 11:20Köln
0 byten
604 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Warszawa till Köln

distanceAvstånd980 km
durationGenomsnittlig restid med buss17 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss673 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Sindbad, Infobus eller Ecolines

Bussar från Warszawa till Köln är resa 980 km lång och tar i genomsnitt 17 h 30 min med våra partner som Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Sindbad, Infobus eller Ecolines. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 673 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 538 kr.

Bussbolag: FlixBus eller Ecolines från Warszawa till Köln

Res från Warszawa till Köln från 538 kr med Omios buss partner FlixBus eller Ecolines! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär färdväg för dig.

FlixBus
Ecolines

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Warszawa till Köln buss information:

  • Genomsnittlig restid: 16 h 55 min
  • Genomsnittligt pris: 604 kr
  • FlixBus Antal: 2 per dag

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Ecolines buss från Warszawa till Köln online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Ecolines buss mellan Warszawa och Köln kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Ecolines buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för resa mellan Warszawa och Köln samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Warszawa till Köln, kan du kolla direkt om Ecolines biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Ecolines Warszawa till Köln buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Restips: Bussar från Warszawa till Köln

Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Warszawa to Köln.
FAQs
Buss biljetter från Warszawa till Köln kan kosta så lite som 538 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Warszawa till Köln.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Warszawa till Köln kan du vänta dig ett pris på 673 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Funderar du på att boka en buss biljett från Warszawa till Köln? Avståndet mellan Warszawa och Köln med buss är runt 980 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Warszawa till Köln kan du få.
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Warszawa och Köln. På ett ungefär kan resan från Warszawa till Köln med buss ligga på 17 h 30 min.
För att hitta bästa buss från Warszawa till Köln kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Sindbad, Infobus eller Ecolines. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Warszawa till Köln och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du vill ta en direkt resa med buss från Warszawa till Köln, kan du kolla upp Infobus eller Sindbad. Om det inte finns några direktresor från Warszawa till Köln kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Köln.
I genomsnitt det finns 2 bussar om dagen från Warszawa till Köln. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Första Warszawa to Köln buss avgår klockan 13: 15   och sista buss från Warszawa till Köln går klockan 21: 45. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Warszawa till Köln hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Warszawa till Köln med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många resenärer som anländer i Köln med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Om du också vill upptäcka Berlin, Amsterdam eller Bryssel från Köln kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Warszawa och Köln. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Warszawa till Köln så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk