Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Karlsruhe till Zagreb
Ta bussen till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlsruhe to Zagreb.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Karlsruhe till Zagreb med buss?
Det billigaste sättet att ta sig till Zagreb från Karlsruhe är genom buss och det kan kosta så lite som 351 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Karlsruhe till Zagreb.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Karlsruhe till Zagreb?
Buss biljetter från Karlsruhe till Zagreb brukar ha ett genomsnittspris på 452 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet mellan Karlsruhe och Zagreb när man reser med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Karlsruhe till Zagreb? Avståndet mellan Karlsruhe och Zagreb med buss är runt 672 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Karlsruhe till Zagreb kan du få.
Hur lång tid tar buss från Karlsruhe till Zagreb?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Karlsruhe till Zagreb buss är 12 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Karlsruhe till Zagreb.
Vilka är de mest använda busstationer i Karlsruhe och i Zagreb?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Karlsruhe är Karlsruhe Hbf. I Zagreb är den mest populära busstation bland resenärer Zagreb, Autobusni Kolodvor.

Var ligger de mest populära busstationer i Karlsruhe till Zagreb?

Karlsruhe Hbf är den busstation som är mest använd av Omio's resenärer i Karlsruhe och den ligger 1 km från cityområdet. Den busstation i Zagreb som är mest populär bland resenärer är Zagreb, Autobusni Kolodvor som ligger 1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Karlsruhe till Zagreb?
För att hitta bästa buss från Karlsruhe till Zagreb, kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Karlsruhe till Zagreb och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Finns det några billiga direkta buss resor till Zagreb från Karlsruhe?
Om du letar efter en direkt resa från Karlsruhe till Zagreb kan du köpa dina buss biljetter från Eurolines Germany, Flixbus eller Globtour Medjugorjie d. O. O. För att komma till Zagreb snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Karlsruhe till Zagreb?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Karlsruhe och Zagreb. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Karlsruhe till Zagreb så smidig som möjligt.
Jag planerar att resa från Karlsruhe till Zagreb med buss. Vilka är de mest populära destinationerna i närheten av Zagreb som också är värda ett besök?
Många av våra kunder som planerar en resa till Zagreb med buss reser ofta även till ställen som Budapest, Wien eller Ljubljana. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Zagreb och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Hur kan jag från Karlsruhe till Zagreb om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Att resa från Karlsruhe till Zagreb utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Karlsruhe till Zagreb.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Karlsruhe
Zagreb
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe Hbf
Bekvämligheter
Karlsruhe Hbf
Bekvämligheter
Karlsruhe ZOB
Bekvämligheter
Karlsruhe ZOB
Bekvämligheter
Karlsruhe, ZOB
Bekvämligheter
Stazione bus, Karlsruhe
Bekvämligheter

Bussar från Karlsruhe till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver