Bussar Zürich Zagreb

De billigaste bussarna från Zürich till Zagreb

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

1188 kr

Genomsnittligt pris

1188 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
17:20Zürich17tim.50 11:10Zagreb, Autobusni Kolodvor
1 byte
1188 kr1Enkelresa

Busstidtabell Zürich till Zagreb

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
17:20Zürich17tim.50 11:10Zagreb, Autobusni Kolodvor
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från Zürich till Zagreb

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

17 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

17 tim. 50 m

Bussar per dag

1

Distans

593 km

Det är svårt att ta sig från Zürich till Zagreb utan att göra minst ett byte.

Snabbast
17:20Zürich17tim.50 11:10Zagreb, Autobusni Kolodvor
1 byte
1188 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Zürich till Zagreb

distanceAvstånd592 km
durationGenomsnittlig restid med buss17 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 077 kr
frequencyAntal Buss3 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagEurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Zelic Reisen, Flixbus eller RegioJet

Bussar från Zürich till Zagreb är resa 592 km lång och tar i genomsnitt 17 h 50 min med våra partner som Eurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Zelic Reisen, Flixbus eller RegioJet. Normalt går det det finns 3 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 077 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 855 kr. Resande avreser oftast från Zürich HB och anländer till Zagreb, Autobusni Kolodvor.

Bussbolag: FlixBus från Zürich till Zagreb

För så lite som 855 kr kan du resa med buss från Zürich till Zagreb med FlixBus. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Zürich till Zagreb buss information:

  • Genomsnittlig restid: 12 h 35 min
  • Genomsnittligt pris: 855 kr
  • FlixBus Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från Zürich till Zagreb

Ta bussen till Zagreb. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zürich to Zagreb.
FAQs
Buss biljetter från Zürich till Zagreb kan vara så billiga som 855 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Att resa med buss från Zürich till Zagreb kostar i genomsnitt 1 077 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en buss biljett från Zürich till Zagreb? Avståndet mellan Zürich och Zagreb med buss är runt 592 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Zürich till Zagreb kan du få.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Zürich till Zagreb med buss är 17 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Zürich till Zagreb.

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Zürich till Zagreb kan det vara bra att veta att Zürich HB är mest populär bland resenärer som åker från Zürich medan Zagreb, Autobusni Kolodvor är den mest populära busstation för resenärer som åker till Zagreb.

Zürich HB är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Zürich och den ligger 2.2 km från cityområdet. Den busstation i Zagreb som är mest populär bland resenärer är Zagreb, Autobusni Kolodvor som ligger 3.2 km från cityområdet.

När du ska boka en resa med buss från Zürich till Zagreb kan du lita på att Eurolines Switzerland, Union Ivkoni International, Zelic Reisen, Flixbus eller RegioJet erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Zagreb snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Zürich till Zagreb och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Zürich till Zagreb är 3 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Zürich till Zagreb går klockan 15: 20. Den/Det sista buss som avgår från Zürich till Zagreb går klockan 15: 20. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Zürich till Zagreb med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Zürich till Zagreb med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som reser med buss till Zagreb besöker ofta även Budapest, Wien eller Ljubljana. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Zagreb och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Zürich till Zagreb utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Zürich till Zagreb. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Zagreb

Bussar från Zürich till Zagreb: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk