De billigaste bussarna från Zürich till München

Visar tider och priser för 22 jan.

Cheapest

176 kr

Average

176 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Zürich till München kostar omkring 176 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 176 kr.

Billigast
20:50Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai3tim.50 00:40München, ZOB
0 changes
176 kr1Enkelresa

Busstidtabell Zürich till München

Visar bussar för imorgon, lör 22 januari
20:50Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai3tim.50 00:40München, ZOB
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
22 jan.
286 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
5864 krLufthansa Cityline
sön
23 jan.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1271 krEurowings
mån
24 jan.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4090 krLufthansa Cityline
tis
25 jan.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4906 krLufthansa Cityline
ons
26 jan.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4098 krLufthansa Cityline
tors
27 jan.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4107 krLufthansa Cityline
fre
28 jan.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4108 krSwiss
lör
29 jan.
220 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
4108 krSwiss
sön
30 jan.
220 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
1271 krEurowings
mån
31 jan.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4101 krtab
tis
1 feb.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4095 krLufthansa Cityline
ons
2 feb.
220 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
4108 krLufthansa Cityline
tors
3 feb.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4109 krSwiss
fre
4 feb.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
4108 krLufthansa Cityline
lör
5 feb.
220 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
3478 krLufthansa Cityline
sön
6 feb.
220 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
1271 krEurowings Europe
mån
7 feb.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
3461 krLufthansa Cityline
tis
8 feb.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2977 krLufthansa Cityline
ons
9 feb.
220 krDeutsche Bahn
176 krSTUDENT AGENCY k.s.
2991 krLufthansa Cityline
tors
10 feb.
220 krDeutsche Bahn
Hitta priser
2599 krLufthansa Cityline

De snabbaste bussarna från Zürich till München

Visar tider och priser för 22 jan.

Snabbaste resan

3 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 50 m

Bussar per dag

1

Distans

242 km

Av 1 bussar som avgår från Zürich till München dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 242 km på genomsnittligen 3 tim. 50 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 3 tim. 50 m .

De långsammaste bussarna tar 3 tim. 50 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
20:50Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai3tim.50 00:40München, ZOB
0 changes
176 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Zürich och München

distanceAvstånd241 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss176 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Deutsche Bahn, RegioJet, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Expressbus Swiss, PolskiBus eller STUDENT AGENCY k. S.

Bussar från Zürich till München är resa 241 km lång och tar i genomsnitt 3 h 50 min med våra partner som Flixbus, Deutsche Bahn, RegioJet, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Expressbus Swiss, PolskiBus eller STUDENT AGENCY k. S. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 176 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 176 kr. Resande avreser oftast från Zürich HB och anländer till München, ZOB.

Bussbolag: Från Zürich till München

För så lite som 176 kr kan du resa med buss från Zürich till München med. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg.

Student Agency
FlixBus
Deutsche Bahn

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss från Zürich till München: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Spar tid och pengar genom att söka och boka din Student Agency buss mellan Zürich och München online hos Omio! Om du tittar efter den billigaste, snabbaste eller tidigaste Student Agency buss från Zürich till München kan Omio hjälpa dig med varje steg på vägen. Kolla aktuella Student Agency buss tidtabeller för att hitta idealiska avgångs- och ankomsttider, jämför de bästa förbindelserna för rutt mellan Zürich och München samt biljettinformation för buss (såsom bagagepolicy och vilka bekvämligheter som erbjuds ombord), och boka sedan en billig buss biljett – allt på en lättillgänglig plats. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan Zürich och München, kan du kolla direkt om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att resa utan papper, och du behöver inte köpa biljetter själv på busstation. Köp dina officiella Student Agency Zürich till München buss biljetter online hos Omio snabbt och lätt och ha en härlig reseupplevelse!

Resetips: Bussar från Zürich till München

Ta bussen till München. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zürich to München.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Zürich till München?

Buss biljetter från Zürich till München kan kosta så lite som 176 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Zürich till München.

Vad brukar priset på en buss biljett från Zürich till München ligga på?

Buss biljetter till München från Zürich kostar 176 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Zürich till München och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur lång är sträckan mellan München och Zürich om jag väljer att resa med buss?

Innan du planerar din resa från Zürich till München kan det vara bra att veta att München är ungefär 241 km från Zürich när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Zürich till München är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Zürich till München?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Zürich och München. På ett ungefär kan resan från Zürich till München med buss ligga på 3 h 50 min.

Vilken busstation i Zürich bör jag resa från? Vilken busstation i München bör jag resa till?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Zürich till München kan det vara bra att veta att Zürich HB är mest populär bland resenärer som åker från Zürich medan München, ZOB är den mest populära busstation för resenärer som åker till München.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Zürich och i München?

När du planerar din resa till München från Zürich kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Zürich är Zürich HB som ligger 1.5 km från cityområdet. I München är den mest populära busstation München, ZOB som ligger 2 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Zürich till München?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Zürich till München med buss. När du ska åka till München från Zürich kan du resa med Flixbus, Deutsche Bahn, RegioJet, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, Expressbus Swiss, PolskiBus eller STUDENT AGENCY k. S. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Zürich till München eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Går det att hitta en direkt resa med buss från Zürich till München?

Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Zürich till München rekommenderar vi att du köper buss biljetter från BlaBlaCar för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till München.

Hur köper jag buss biljetter från Zürich till München?

Om du planerar att resa med buss från Zürich till München kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Din buss resa från Zürich till München måste inte ta slut i München. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av München är Berlin, Prag eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Prag eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till München med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Prag eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan München och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Zürich och München?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Zürich och München. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Zürich till München så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München
München ZOB Hackerbrücke
Bekvämligheter