Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Zürich till Bilbao

distanceAvstånd1005 km
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag

Bussar från Zürich till Bilbao är rutt 1005 km lång med våra partner som. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Resande avreser oftast från Zürich HB och anländer till Bilbao, Zorroza.

Resetips: Bussar från Zürich till Bilbao

Ta bussen till Bilbao. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zürich to Bilbao.
FAQs

Hur långt är avståndet mellan Zürich och Bilbao när man reser med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Zürich till Bilbao? Avståndet mellan Zürich och Bilbao med buss är runt 1005 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Zürich till Bilbao kan du få.

Hur lång tid tar det att resa från Zürich till Bilbao med buss?

Restiden med buss från Zürich till Bilbao kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är NaN h NaN min.

Jag ska resa till Bilbao från Zürich. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Zürich till Bilbao är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Zürich på Zürich HB och de flesta anländer till Bilbao på Bilbao, Zorroza.

Var ligger busstationer i Zürich och i Bilbao?

När du åker från Zürich kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Zürich HB som ligger 1.5 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Bilbao kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Bilbao är Bilbao, Zorroza som ligger 4 km från cityområdet.

Hur många buss förbindelser finns det från Zürich till Bilbao om dagen?

I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från Zürich till Bilbao. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.

Många resenärer som anländer till Bilbao med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Barcelona eller San Sebastián. Om du också vill upptäcka Madrid, Barcelona eller San Sebastián från Bilbao kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till Bilbao med buss reser ofta även till ställen som Madrid, Barcelona eller San Sebastián. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bilbao och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Zürich till Bilbao, kan jag resa med buss?

Att resa från Zürich till Bilbao utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Zürich till Bilbao.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bilbao
Bilbao
Bekvämligheter

Bussar från Zürich till Bilbao: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver