JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
318 krAlsa
sön
5 dec.
318 krAlsa
mån
6 dec.
307 krAlsa
tis
7 dec.
307 krAlsa
ons
8 dec.
307 krAlsa
tors
9 dec.
307 krAlsa
fre
10 dec.
318 krAlsa
lör
11 dec.
318 krAlsa
sön
12 dec.
318 krAlsa
mån
13 dec.
318 krAlsa
tis
14 dec.
307 krAlsa
ons
15 dec.
307 krAlsa
tors
16 dec.
307 krAlsa
fre
17 dec.
318 krAlsa
lör
18 dec.
318 krAlsa
sön
19 dec.
318 krAlsa
tis
21 dec.
307 krAlsa
ons
22 dec.
307 krAlsa
tors
23 dec.
307 krAlsa
fre
24 dec.
318 krAlsa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan León och Bilbao

distanceAvstånd227 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss312 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagAlsa eller BlaBlaCar

Bussar från León till Bilbao är färdväg 227 km lång och tar i genomsnitt 5 h 35 min med våra partner som Alsa eller BlaBlaCar. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 312 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 307 kr. Resande avreser oftast från León och anländer till Bilbao, Zorroza.

Resetips

Bussar från León till Bilbao
Ta bussen till Bilbao. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från León to Bilbao.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från León till Bilbao?
Buss biljetter från León till Bilbao kan kosta så lite som 307 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från León till Bilbao.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från León till Bilbao?
Att resa med buss från León till Bilbao kostar i genomsnitt 312 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från León till Bilbao när man åker med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Bilbao till León är runt 227 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från León till Bilbao är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Hur lång tid tar det att resa från León till Bilbao med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från León till Bilbao är 5 h 35 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från León till Bilbao.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från León till Bilbao?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från León till Bilbao kan det vara bra att veta att León är mest populär bland resenärer som åker från León medan Bilbao, Zorroza är den mest populära busstation för resenärer som åker till Bilbao.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i León och i Bilbao?

När du planerar din resa till Bilbao från León kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i León är León som ligger 1.4 km från cityområdet. I Bilbao är den mest populära busstation Bilbao, Zorroza som ligger 4 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan León och Bilbao?
Om du letar efter billiga bussar från León till Bilbao kan du lita på att Alsa eller BlaBlaCar kan ta dig till Bilbao snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan León och Bilbao för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Om jag vill resa från León till Bilbao, kan jag hitta en direkt resa med buss?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från León till Bilbao, kolla in direkt buss från León till Bilbao med BlaBlaCar. Om du inte kan hitta några buss biljetter från León till Bilbao som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från León till Bilbao?
Om du planerar att resa med buss från León till Bilbao kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din buss resa från León till Bilbao måste inte ta slut i Bilbao. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bilbao är Madrid, Barcelona eller San Sebastián. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Barcelona eller San Sebastián kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Bilbao besöker ofta även Madrid, Barcelona eller San Sebastián. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Bilbao och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil och vill resa från León till Bilbao, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan León och Bilbao. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från León till Bilbao så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Bilbao
Bilbao
Bekvämligheter

Bussar från León till Bilbao: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver