JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
6 dec.
823 krFlixbus
fre
10 dec.
417 krFlixbus
lör
11 dec.
622 krFlixbus
sön
12 dec.
784 krFlixbus
mån
13 dec.
677 krFlixbus
fre
17 dec.
768 krFlixbus
lör
18 dec.
636 krFlixbus
sön
19 dec.
538 krFlixbus
mån
20 dec.
735 krFlixbus
ons
22 dec.
768 krFlixbus
tors
23 dec.
987 krFlixbus
fre
24 dec.
768 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Karlsruhe och Köpenhamn

distanceAvstånd793 km
durationGenomsnittlig restid med buss18 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss698 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Karlsruhe till Köpenhamn är rutt 793 km lång och tar i genomsnitt 18 h 45 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 698 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 417 kr.

Resetips

Bussar från Karlsruhe till Köpenhamn
Ta bussen till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlsruhe to Köpenhamn.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Karlsruhe till Köpenhamn?
Det billigaste sättet att ta sig till Köpenhamn från Karlsruhe är med buss och det kan kosta så lite som 417 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Karlsruhe till Köpenhamn.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Karlsruhe till Köpenhamn?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Karlsruhe till Köpenhamn kan du vänta dig ett pris på 698 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Karlsruhe till Köpenhamn när man åker med buss?
När du reser med buss från Karlsruhe till Köpenhamn kommer sträckan att ligga på cirka 793 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Karlsruhe till Köpenhamn i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Karlsruhe till Köpenhamn med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Karlsruhe till Köpenhamn är 18 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Karlsruhe till Köpenhamn.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Karlsruhe till Köpenhamn?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Karlsruhe och Köpenhamn. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Karlsruhe till Köpenhamn så smidig som möjligt.
Din buss resa från Karlsruhe till Köpenhamn måste inte ta slut i Köpenhamn. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Köpenhamn är Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Berlin eller Hamburg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Köpenhamn besöker ofta även Stockholm, Berlin eller Hamburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köpenhamn och de andra populära destinationerna.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Karlsruhe till Köpenhamn?
Det är inga problem att resa från Karlsruhe till Köpenhamn utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Karlsruhe till Köpenhamn. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Karlsruhe
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe
Bekvämligheter
Karlsruhe Hbf
Bekvämligheter
Karlsruhe Hbf
Bekvämligheter
Karlsruhe ZOB
Bekvämligheter
Karlsruhe ZOB
Bekvämligheter
Karlsruhe, ZOB
Bekvämligheter
Stazione bus, Karlsruhe
Bekvämligheter

Bussar från Karlsruhe till Köpenhamn: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver