JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
1003 kreasyJet
fre
3 dec.
867 kreasyJet
lör
4 dec.
1041 kreasyJet
mån
6 dec.
416 kreasyJet
tis
7 dec.
492 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Paris och Brighton & Hove

distanceAvstånd282 km
changesDirektbussJa

Bussar från Paris till Brighton & Hove är färdväg 282 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Paris Gare de Lyon och anländer till Brighton, Coach Station.

Resetips

Bussar från Paris till Brighton & Hove
Ta bussen till Brighton & Hove. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Paris to Brighton & Hove.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Brighton & Hove och Paris med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Brighton & Hove till Paris är runt 282 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Paris till Brighton & Hove är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Paris och Brighton & Hove bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Paris är Paris Gare de Lyon. I Brighton & Hove är den mest populära busstation bland resenärer Brighton, Coach Station.

Var ligger de mest populära busstationer i Paris för resa till Brighton & Hove?

När du åker från Paris kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Paris Gare de Lyon som ligger 2.1 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Brighton & Hove kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Brighton & Hove är Brighton, Coach Station som ligger 940 m från cityområdet.

Din buss resa från Paris till Brighton & Hove måste inte ta slut i Brighton & Hove. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Brighton & Hove är London, Stansted eller Bristol. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Stansted eller Bristol kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från Paris till Brighton & Hove reser vidare från Brighton & Hove. Många väljer att fortsätta resan till från Brighton & Hove till närliggande destinationer som London, Stansted eller Bristol. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Paris till Brighton & Hove?
Att resa från Paris till Brighton & Hove utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Paris till Brighton & Hove.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Paris
Brighton & Hove
Gare Paris Bercy
Bekvämligheter
Toalett
Paris Gallieni Porte Bagnolet
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna 3

Bussar från Paris till Brighton & Hove: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver