Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Priština till Göteborg

distanceAvstånd1791 km
durationGenomsnittlig restid med flyg6 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg2 024 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Priština till Göteborg är rutt 1791 km lång och tar i genomsnitt 6 h 15 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 2 024 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 2 024 kr. Passagerare flyger oftast från Pristina International Airport och landar på Göteborg-Landvetter Flygplats.

Resetips

Flyg från Priština till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Priština to Göteborg.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Priština till Göteborg?
De billigaste flyg biljetterna från Priština till Göteborg är 2 024 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Priština till Göteborg. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Priština till Göteborg?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 2 024 kr för att ta flyg från Priština till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Göteborg från Priština.
Hur långt avstånd är det mellan Göteborg och Priština med flyg?
När du reser med flyg från Priština till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 1791 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Priština till Göteborg i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Priština till Göteborg med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Priština till Göteborg med flyg är 6 h 15 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Priština till Göteborg.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Priština och Göteborg borde jag välja?

När det gäller en resa med flyg mellan Priština och Göteborg är de mest populära flygplatser i Priština Pristina International Airport och i Göteborg är Göteborg-Landvetter Flygplats den mest populära flygplats.

Varifrån kan jag ta flyg från Priština till Göteborg?

Du kan hitta Pristina International Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Priština cirka 15.5 km från cityområdet. Den flygplats i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Göteborg-Landvetter Flygplats som ligger 20 km från cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Priština till Göteborg?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Priština och Göteborg. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Priština till Göteborg så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Din flyg resa från Priština till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Priština till Göteborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver