JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
1550 krnordic regional airlines oy
sön
24 okt.
1243 krCityjet
mån
25 okt.
1074 krCityjet
tis
26 okt.
904 krCityjet
ons
27 okt.
1021 krnordic regional airlines oy
tors
28 okt.
1021 krnordic regional airlines oy
fre
29 okt.
1074 krCityjet
lör
30 okt.
798 krCityjet
sön
31 okt.
632 krAir Baltic
mån
1 nov.
632 krAir Baltic
tis
2 nov.
632 krAir Baltic
tors
4 nov.
632 krAir Baltic
fre
5 nov.
693 krCityjet
lör
6 nov.
904 krCityjet
mån
8 nov.
632 krAir Baltic
tis
9 nov.
632 krAir Baltic
ons
10 nov.
798 krCityjet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Helsingfors till Köpenhamn
Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Helsingfors to Köpenhamn.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Helsingfors till Köpenhamn vara?
Flyg biljetter från Helsingfors till Köpenhamn kan vara så billiga som 904 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en flyg biljett från Helsingfors till Köpenhamn ligga på?
Flyg biljetter till Köpenhamn från Helsingfors kostar 1 151 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Helsingfors till Köpenhamn och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från Helsingfors till Köpenhamn när man åker med flyg?
När du reser från Helsingfors till Köpenhamn med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Helsingfors och Köpenhamn är ungefär 882 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Helsingfors till Köpenhamn med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Helsingfors till Köpenhamn flyg är 1 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Helsingfors till Köpenhamn.
Jag ska snart resa till Köpenhamn från Helsingfors. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Helsingfors till Köpenhamn är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Helsingfors åker från Helsinki Vantaa Airport och landar på Københavns Lufthavn i Köpenhamn.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Helsingfors och Köpenhamn?

Du kan hitta Helsinki Vantaa Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Helsingfors cirka 16 km från cityområdet. Den flygplats i Köpenhamn som är mest populär bland resenärer är Københavns Lufthavn som ligger 7 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Helsingfors till Köpenhamn?
Om du letar efter billiga flyg från Helsingfors till Köpenhamn kan du lita på att Norwegian Air Shuttle, Sas Airways, Finnair, Sichuan Airlines eller Cityjet kan ta dig till Köpenhamn snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Helsingfors och Köpenhamn för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Helsingfors till Köpenhamn?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Helsingfors och Köpenhamn. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Helsingfors till Köpenhamn så smidig som möjligt.
När jag kommit fram till Köpenhamn från Helsingfors med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Köpenhamn?
Din flyg resa från Helsingfors till Köpenhamn måste inte ta slut i Köpenhamn. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Köpenhamn är Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Berlin eller Hamburg kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Köpenhamn
Copenhagen Central Station
Bekvämligheter