JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
1237 krFinnair
sön
5 dec.
503 krNorwegian Air Shuttle
mån
6 dec.
782 krNorwegian Air Shuttle
tis
7 dec.
935 krFinnair
ons
8 dec.
935 krFinnair
tors
9 dec.
1099 krNorwegian Air Shuttle
fre
10 dec.
1418 krFinnair
lör
11 dec.
935 krFinnair
sön
12 dec.
614 krNorwegian Air Shuttle
mån
13 dec.
935 krFinnair
tis
14 dec.
814 krFinnair
ons
15 dec.
935 krFinnair
tors
16 dec.
1055 krFinnair
fre
17 dec.
1237 krFinnair
lör
18 dec.
1237 krFinnair
sön
19 dec.
777 krNorwegian Air Shuttle
mån
20 dec.
1055 krFinnair
tis
21 dec.
1055 krFinnair
ons
22 dec.
1237 krFinnair
tors
23 dec.
1903 krNorwegian Air Shuttle
fre
24 dec.
1528 krNorwegian Air Shuttle

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Helsingfors och Rovaniemi

distanceAvstånd704 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg987 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagNorwegian Air Shuttle eller Finnair

Flyg från Helsingfors till Rovaniemi är färdväg 704 km lång och tar i genomsnitt 1 h 20 min med våra partner som Norwegian Air Shuttle eller Finnair. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 503 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 987 kr. Passagerare flyger oftast från Helsinki Vantaa Airport och landar på Rovaniemi Airport.

Resetips

Flyg från Helsingfors till Rovaniemi
Ta ett flyg enkelt till Rovaniemi. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Helsingfors to Rovaniemi.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Helsingfors till Rovaniemi?
De billigaste flyg biljetterna från Helsingfors till Rovaniemi är 503 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Helsingfors till Rovaniemi. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar flyg från Helsingfors till Rovaniemi i genomsnitt?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Helsingfors till Rovaniemi kan du vänta dig ett pris på 987 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet mellan Helsingfors och Rovaniemi när man reser med flyg?
När du reser från Helsingfors till Rovaniemi med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Helsingfors och Rovaniemi är ungefär 704 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Helsingfors till Rovaniemi med flyg?
Restiden med flyg från Helsingfors till Rovaniemi kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 1 h 20 min.
Jag ska snart resa till Rovaniemi från Helsingfors. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Helsingfors till Rovaniemi reser de oftast från Helsinki Vantaa Airport i Helsingfors och landar på Rovaniemi Airport i Rovaniemi. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Helsingfors och Rovaniemi innan du påbörjar din resa.

Var ligger flygplatser i Helsingfors och i Rovaniemi?

Du kan hitta Helsinki Vantaa Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Helsingfors cirka 16.5 km från cityområdet. Den flygplats i Rovaniemi som är mest populär bland resenärer är Rovaniemi Airport som ligger 8.5 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Helsingfors och Rovaniemi?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Helsingfors till Rovaniemi med flyg. När du ska åka till Rovaniemi från Helsingfors kan du resa med Norwegian Air Shuttle eller Finnair. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Helsingfors till Rovaniemi eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag flyg biljetter från Helsingfors till Rovaniemi?
Om du planerar att resa med flyg från Helsingfors till Rovaniemi kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med flyg till Rovaniemi besöker ofta även Stockholm, London eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Rovaniemi och de andra populära destinationerna.
Din flyg resa från Helsingfors till Rovaniemi måste inte ta slut i Rovaniemi. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rovaniemi är Stockholm, London eller Paris. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, London eller Paris kan Omio hjälpa dig!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Rovaniemi
Rovaniemi
Bekvämligheter