Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Roissy-en-France till Paris
Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Roissy-en-France to Paris.
FAQs
Hur långt är det från Roissy-en-France till Paris med buss?
Du kan förvänta dig att avståndet från Paris till Roissy-en-France är runt 20 kmnär du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Roissy-en-France till Paris är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Vilken busstation i Roissy-en-France borde jag resa från? Vilken busstation i Paris borde jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Roissy-en-France är Roissy-en-France, Paris-Charles De Gaulle (T1). I Paris är den mest populära busstation bland resenärer Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Var ligger busstationer i Roissy-en-France och Paris?

När du åker från Roissy-en-France kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omio's resenärer använder är Roissy-en-France, Paris-Charles De Gaulle (T1) som ligger 3 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Paris kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Paris är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) och ligger 2 km från cityområdet.

När jag kommit fram till Paris från Roissy-en-France med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Paris?
Din buss resa från Roissy-en-France till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Kan jag resa från Roissy-en-France till Paris med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Roissy-en-France och Paris. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Roissy-en-France till Paris så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Roissy-en-France
Paris
Paris Charles de Gaulle (aéroport) - Roissypôle
Bekvämligheter
Paris, (CDG Airport)
Bekvämligheter

Bussar från Roissy-en-France till Paris: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver