De billigaste bussarna från Norrköping till Malmö

Visar tider och priser för 28 jan.

Cheapest

661 kr

Average

661 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Norrköping till Malmö kostar omkring 661 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 661 kr.

Billigast
11:30Norrköping, Resecentrum9tim.30 21:00Malmö, Norra Vallgatan
1 changes
661 kr1Enkelresa

Busstidtabell Norrköping till Malmö

Visar bussar för imorgon, fre 28 januari
11:30Norrköping, Resecentrum9tim.30 21:00Malmö, Norra Vallgatan
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
372 krSJ
661 krVy Bus4You
789 krMalta Air
lör
29 jan.
158 krSnälltåget
516 krVy Bus4You
57 krMalta Air
sön
30 jan.
450 krSJ
539 krVy Bus4You
57 krMalta Air
mån
31 jan.
160 krSnälltåget
488 krFlixbus
58 krMalta Air
tis
1 feb.
160 krSnälltåget
500 krVy Bus4You
58 krMalta Air

De snabbaste bussarna från Norrköping till Malmö

Visar tider och priser för 28 jan.

Snabbaste resan

9 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

9 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

384 km

Det är svårt att ta sig från Norrköping till Malmö utan att göra minst ett byte.

Snabbast
11:30Norrköping, Resecentrum9tim.30 21:00Malmö, Norra Vallgatan
1 changes
661 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Norrköping och Malmö

distanceAvstånd383 km
durationGenomsnittlig restid med buss8 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss546 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Norrköping till Malmö är färdväg 383 km lång och tar i genomsnitt 8 h 45 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 546 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 488 kr. Resande avreser oftast från Norrköping Centralstation och anländer till Malmö, Norra Vallgatan.

Resetips: Bussar från Norrköping till Malmö

Ta bussen till Malmö. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Norrköping to Malmö.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Norrköping till Malmö?

Buss biljetter från Norrköping till Malmö kan kosta så lite som 488 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Norrköping till Malmö.

Hur mycket kostar buss från Norrköping till Malmö i genomsnitt?

Buss biljetter från Norrköping till Malmö brukar ha ett genomsnittspris på 546 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur lång är sträckan mellan Malmö och Norrköping om jag väljer att resa med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Malmö till Norrköping är runt 383 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Norrköping till Malmö är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Norrköping till Malmö med buss?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Norrköping till Malmö med buss är 8 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Norrköping till Malmö.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Norrköping och Malmö bör jag välja inför min resa?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Norrköping till Malmö åker de ofta från Norrköping Centralstation i Norrköping och kommer fram till Malmö, Norra Vallgatan i Malmö. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Norrköping och Malmö i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Norrköping och i Malmö?

Norrköping Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Norrköping och den ligger 271 m från cityområdet. Den busstation i Malmö som är mest populär bland resenärer är Malmö, Norra Vallgatan som ligger 231 m från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Norrköping och Malmö?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Norrköping till Malmö med buss. När du ska åka till Malmö från Norrköping kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Norrköping till Malmö eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Norrköping till Malmö?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Norrköping till Malmö om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med buss till Malmö besöker ofta även Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Malmö och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som reser med buss från Norrköping till Malmö reser vidare från Malmö. Många väljer att fortsätta resan till från Malmö till närliggande destinationer som Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Norrköping och Malmö?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Malmö från Norrköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Norrköping till Malmö och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Norrköping
Norrkoping
Bekvämligheter