JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
3 dec.
173 krFlixbus
lör
4 dec.
282 krFlixbus
sön
5 dec.
814 krCalanda Viaggi
ons
8 dec.
814 krCalanda Viaggi
fre
10 dec.
152 krFlixbus
sön
12 dec.
814 krCalanda Viaggi
mån
13 dec.
152 krFlixbus
ons
15 dec.
814 krCalanda Viaggi
lör
18 dec.
195 krFlixbus
sön
19 dec.
814 krCalanda Viaggi
mån
20 dec.
152 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Milan och Chur

distanceAvstånd156 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss521 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagFlixbus, BlaBlaCar eller Deutsche Bahn

Bussar från Milan till Chur är färdväg 156 km lång och tar i genomsnitt 3 h 25 min med våra partner som Flixbus, BlaBlaCar eller Deutsche Bahn. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 173 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 521 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Chur, Gartenstrasse (Postautostation).

Resetips

Bussar från Milan till Chur
Ta bussen till Chur. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Chur.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Milan till Chur med buss?
Buss biljetter från Milan till Chur kan vara så billiga som 173 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Milan till Chur?
Buss biljetter till Chur från Milan kostar 521 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Milan till Chur och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt avstånd är det mellan Chur och Milan med buss?
När du reser från Milan till Chur med buss kan du räkna med att avståndet mellan Milan och Chur är ungefär 156 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Milan till Chur med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Milan till Chur med buss är 3 h 25 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Milan till Chur.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Milan till Chur?

Innan du planerar din resa från Milan till Chur kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Milan åker från Milano Centrale och anländer till Chur, Gartenstrasse (Postautostation) i Chur.

Var ligger de mest populära busstationer i Milan för resa till Chur?

Om du planerar att resa med buss från Milan kan du räkna med att åka 2.8 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Milano Centrale. När du anländer till Chur kan du räkna med att resa 538 m från Chur, Gartenstrasse (Postautostation) till cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan Milan och Chur?
När du ska boka en resa med buss från Milan till Chur kan du lita på att Flixbus, BlaBlaCar eller Deutsche Bahn erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Chur snabbt. Du kan också kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Milan till Chur och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Hur många bussar per dag finns det mellan Milan och Chur?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Milan till Chur är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Hur köper jag buss biljetter från Milan till Chur?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Milan till Chur med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Många av våra kunder som planerar en resa till Chur med buss reser ofta även till ställen som Zürich, München eller Tirano. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Chur och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Milan till Chur reser vidare från Chur. Många väljer att fortsätta resan till från Chur till närliggande destinationer som Zürich, München eller Tirano. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Milan till Chur, kan jag resa med buss?
Att resa från Milan till Chur utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Milan till Chur.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Chur
Milano - Terminal Bus di Lampugnano
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna M1<br>Busslinjerna 68

Bussar från Milan till Chur: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver