Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Linköping och Karlskrona

distanceAvstånd250 km
priceGenomsnittligt biljettpris för buss188 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Linköping till Karlskrona är färdväg 250 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 188 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 188 kr. Resande avreser oftast från Linköping Centralstation och anländer till Karlskrona, centrum.

Resetips

Bussar från Linköping till Karlskrona
Ta bussen till Karlskrona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Linköping to Karlskrona.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Linköping till Karlskrona?
Buss biljetter från Linköping till Karlskrona kan vara så billiga som 188 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Linköping till Karlskrona?
Att resa med buss från Linköping till Karlskrona kostar i genomsnitt 188 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet från Linköping till Karlskrona när man åker med buss?
När du reser från Linköping till Karlskrona med buss kan du räkna med att avståndet mellan Linköping och Karlskrona är ungefär 250 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vilka är de mest använda busstationer i Linköping och i Karlskrona?

När man reser med buss från Linköping till Karlskrona är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Linköping på Linköping Centralstation och de flesta anländer till Karlskrona på Karlskrona, centrum.

Hur långt från centrum i Linköping och i Karlskrona ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Linköping kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Linköping Centralstation som ligger 646 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Karlskrona kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Karlskrona är Karlskrona, centrum som ligger 177 m från cityområdet.

Hur köper jag buss biljetter från Linköping till Karlskrona?
Om du planerar att resa med buss från Linköping till Karlskrona kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Karlskrona med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Karlskrona och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Linköping till Karlskrona reser vidare från Karlskrona. Många väljer att fortsätta resan till från Karlskrona till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Linköping till Karlskrona med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Karlskrona från Linköping. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Linköping till Karlskrona och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Linköping
Karlskrona
Linkoping
Bekvämligheter