JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
465 krSJ
545 krVy Bus4You
fre
22 okt.
418 krSJ
514 krVy Bus4You
lör
23 okt.
362 krSJ
Hitta priser
mån
25 okt.
359 krSJ
Hitta priser
ons
27 okt.
306 krSJ
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Karlskrona
Ta bussen till Karlskrona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Karlskrona.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Göteborg till Karlskrona vara?
Det billigaste sättet att ta sig till Karlskrona från Göteborg är genom buss och det kan kosta så lite som 462 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Göteborg till Karlskrona.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Göteborg till Karlskrona?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med buss från Göteborg till Karlskrona kan du vänta dig ett pris på 507 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Göteborg till Karlskrona när man åker med buss?
När du reser från Göteborg till Karlskrona med buss kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Karlskrona är ungefär 278 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar buss från Göteborg till Karlskrona?
En buss resa från Göteborg till Karlskrona har en genomsnittlig resetid på 6 h 7 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Göteborg till Karlskrona så snabbt som möjligt.
Jag ska resa till Karlskrona från Göteborg. Vilka är de mest använda busstationer?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Göteborg till Karlskrona kan det vara bra att veta att Göteborg, Centralstation är mest populär bland resenärer som åker från Göteborg medan Karlskrona, centrum är den mest populära busstation för resenärer som åker till Karlskrona.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast cityområdena i Göteborg och Karlskrona?

Om du planerar att resa med buss från Göteborg kan du räkna med att åka 0 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Göteborg, Centralstation. När du anländer i Karlskrona kan du räkna med att resa 0 km från Karlskrona, centrum till cityområdet.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Göteborg till Karlskrona?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Göteborg till Karlskrona med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Göteborg till Karlskrona på ett och samma ställe i Omio's app.
Planerar du att resa från Göteborg till Karlskrona med buss? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Karlskrona som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med buss till Karlskrona besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Karlskrona och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Göteborg och Karlskrona?
Att resa från Göteborg till Karlskrona utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Göteborg till Karlskrona.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Karlskrona
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13