Bussar Göteborg Karlskrona

De billigaste bussarna från Göteborg till Karlskrona

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

562 kr

Genomsnittligt pris

562 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Bus4you
16:05Göteborg6tim.07 22:12Karlskrona
0 byten
562 kr1Enkelresa

Busstidtabell Göteborg till Karlskrona

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
Bus4you
16:05Göteborg6tim.07 22:12Karlskrona
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.

De snabbaste bussarna från Göteborg till Karlskrona

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

6 tim. 7 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 7 m

Bussar per dag

1

Distans

279 km

Av 1 bussar som avgår från Göteborg till Karlskrona dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Bus4you
16:05Göteborg6tim.07 22:12Karlskrona
0 byten
562 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Göteborg till Karlskrona

distanceAvstånd278 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 47 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss533 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagSJ, Vy Bus4You eller FlixBus

Bussar från Göteborg till Karlskrona är rutt 278 km lång och tar i genomsnitt 5 h 47 min med våra partner som SJ, Vy Bus4You eller FlixBus. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 527 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 533 kr. Resande avreser oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Karlskrona, centrum.

Bussbolag: SJ eller Nettbuss Express från Göteborg till Karlskrona

För så lite som 527 kr kan du resa med buss mellan Göteborg och Karlskrona med SJ eller Nettbuss Express. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna resa.

SJ
Nettbuss Express

Funderar du på att resa med buss från Göteborg till Karlskrona? Omio kan hjälpa dig att hitta den perfekta resa med SJ. Kolla med Omio för att se aktuella SJ buss tidtabeller, biljetter, reseinformation och priser för bästa köp på Göteborg till Karlskrona buss och boka SJ biljetter online snabbt och lätt. När du tar en buss mellan Göteborg och Karlskrona kan du förvänta dig att resa, enkel resa, med SJ. Om du söker bussar från Göteborg till Karlskrona i Omios app, kan du kolla om SJ biljetten är en mobilbiljett, vilket gör det lättare för dig att åka papperslöst när du reser, utan att behöva köpa biljetter själv på busstation. Vare sig du tittar efter billigaste, snabbaste eller tidigaste buss med SJ gör vi jobbet åt dig för att du säkert ska komma till Karlskrona från Göteborg. Boka den/det perfekta Göteborg till Karlskrona buss nu hos Omio och njut av en lugn och bekväm resa med SJ!

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Göteborg till Karlskrona kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Hitta den perfekta Nettbuss Express buss från Göteborg till Karlskrona för en lugn och avkopplande resa. Omio gör det bekvämt för dig att kolla gällande buss tabeller hos Nettbuss Express och jämföra de billigaste, snabbaste eller tidigaste buss mellan Göteborg och Karlskrona. Du kan också kolla relevanta reseupplysningar till Nettbuss Express buss, såsom tillåtet bagage och service ombord beroende på vilken avgift du väljer. När du har funnit din optimala rutt kan du boka dina billiga Nettbuss Express buss biljetter online. Du kan förvänta dig att resa omkring på denna färdväg och din Nettbuss Express Göteborg till Karlskrona buss biljett kan kosta så lite som 527 kr enkel resa om du bokar i förväg. När du söker Nettbuss Express biljetter från Göteborg till Karlskrona på Omios app, kan du snabbt se om det är mobilbiljetter så att du kan resa utan papper. Köp dina officiella Nettbuss Express buss biljetter online snabbt och lätt hos Omio och njut av reseupplevelsen!

Restips: Bussar från Göteborg till Karlskrona

Ta bussen till Karlskrona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Karlskrona.
FAQs
Buss biljetter från Göteborg till Karlskrona kan kosta så lite som 527 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Göteborg till Karlskrona.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 533 kr för att ta buss från Göteborg till Karlskrona. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Karlskrona från Göteborg.
Funderar du på att boka en buss biljett från Göteborg till Karlskrona? Avståndet mellan Göteborg och Karlskrona med buss är runt 278 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Göteborg till Karlskrona kan du få.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Karlskrona med buss är 5 h 47 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Karlskrona.

Innan du planerar din resa från Göteborg till Karlskrona kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Göteborg åker från Göteborg, Centralstation och anländer till Karlskrona, centrum i Karlskrona.

Göteborg, Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Göteborg och den ligger 2.9 km från cityområdet. Den busstation i Karlskrona som är mest populär bland resenärer är Karlskrona, centrum som ligger 648 m från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Göteborg till Karlskrona med buss. När du ska åka till Karlskrona från Göteborg kan du resa med SJ, Vy Bus4You eller FlixBus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Göteborg till Karlskrona eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Göteborg till Karlskrona är 1 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Göteborg till Karlskrona klockan 06: 29   eller ta den/det sista buss från Göteborg till Karlskrona som går klockan 16: 05. Titta efter de senaste tidtabellerna för Göteborg till Karlskrona med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna rutt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Karlskrona om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som reser med buss till Karlskrona besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Karlskrona och de andra populära destinationerna.
Att resa från Göteborg till Karlskrona utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Göteborg till Karlskrona.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Karlskrona

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk