JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
28 jan.
286 krSJ
532 krFlixbus
2730 krregional jet
lör
29 jan.
285 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
sön
30 jan.
349 krSJ
543 krFlixbus
Hitta priser
mån
31 jan.
285 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
tis
1 feb.
213 krSJ
Hitta priser
596 krregional jet
ons
2 feb.
285 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
tors
3 feb.
349 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
fre
4 feb.
286 krSJ
532 krFlixbus
Hitta priser
lör
5 feb.
211 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
sön
6 feb.
352 krSJ
532 krFlixbus
Hitta priser
mån
7 feb.
192 krSJ
Hitta priser
595 krregional jet
tis
8 feb.
213 krSJ
Hitta priser
Hitta priser
ons
9 feb.
213 krSJ
Hitta priser
1122 krregional jet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Sundsvall till Stockholm

distanceAvstånd342 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 328 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Sundsvall till Stockholm är resa 342 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 328 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 594 kr. Passagerare flyger oftast från Sundsvall och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Resetips: Flyg från Sundsvall till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sundsvall to Stockholm.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Sundsvall till Stockholm med flyg?

Flyg biljetter från Sundsvall till Stockholm kan kosta så lite som 594 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Sundsvall till Stockholm.

Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Sundsvall till Stockholm?

Flyg biljetter till Stockholm från Sundsvall kostar 1 328 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Sundsvall till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt avstånd är det mellan Stockholm och Sundsvall med flyg?

Funderar du på att boka en flyg biljett från Sundsvall till Stockholm? Avståndet mellan Sundsvall och Stockholm med flyg är runt 342 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Sundsvall till Stockholm kan du få.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Sundsvall till Stockholm?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Sundsvall till Stockholm med flyg är 1 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Sundsvall till Stockholm.

Jag ska snart resa till Stockholm från Sundsvall. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Sundsvall till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Sundsvall åker från Sundsvall och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Sundsvall och i Stockholm?

Du kan hitta Sundsvall, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Sundsvall cirka 16.4 km från cityområdet. Den flygplats i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet.

Finns det några billiga direkta flyg resor till Stockholm från Sundsvall?

Letar du efter en direkt resa med flyg från Sundsvall till Stockholm? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Sundsvall till Stockholm med regional jet. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Sundsvall till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm snabbast.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Sundsvall till Stockholm?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Sundsvall till Stockholm med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Sundsvall till Stockholm på ett och samma ställe i Omios app.

Många resenärer som anländer till Stockholm med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många resenärer som anländer i Stockholm med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Oslo eller Göteborg från Stockholm kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Sundsvall
Sundsvall Railway Station
Bekvämligheter