Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Sofia till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sofia to Stockholm.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Sofia till Stockholm?
Flyg biljetter från Sofia till Stockholm kan vara så billiga som 1 090 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Sofia till Stockholm?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 090 kr för att ta flyg från Sofia till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Stockholm från Sofia.
Hur långt är avståndet mellan Sofia och Stockholm när man reser med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Sofia är runt 1884 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Sofia till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Sofia till Stockholm med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Sofia till Stockholm är 16 h 35 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Sofia till Stockholm.
Vilka flygplatser borde jag välja för min resa från Sofia till Stockholm?

När man reser med flyg från Sofia till Stockholm kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Sofia på Sofia Airport och de flesta anländer i Stockholm på Stockholm Arlanda Airport.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Sofia och Stockholm?

Du kan hitta Sofia Airport, den flygplats som de flesta av Omio's resenärer använder i Sofia cirka 6 km från cityområdet. Den flygplats i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36 km från cityområdet.

Hur köper jag flyg biljetter från Sofia till Stockholm?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Sofia till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
Planerar du att resa från Sofia till Stockholm med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Stockholm som du kanske också vill besöka.
Din flyg resa från Sofia till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Sofia till Stockholm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver