Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Porto till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Porto to Stockholm.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Porto till Stockholm med flyg?
Flyg biljetter från Porto till Stockholm kan vara så billiga som 3 051 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Porto till Stockholm?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 4 036 kr för att ta flyg från Porto till Stockholm. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Stockholm från Porto.
Hur långt avstånd är det mellan Stockholm och Porto med flyg?
När du reser med flyg från Porto till Stockholm kommer sträckan att ligga på cirka 2736 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Porto till Stockholm i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Porto till Stockholm med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Porto till Stockholm är 6 h. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Porto till Stockholm.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Porto och Stockholm borde jag välja?

När det gäller en resa med flyg mellan Porto och Stockholm är de mest populära flygplatser i Porto är Porto Airport och i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport den mest populära flygplats.

Varifrån kan jag ta flyg från Porto till Stockholm?

Om du planerar att ta en flyg från Porto kan du räkna med att resa 11 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Porto Airport. När du kommer fram till Stockholm med flyg kan du räkna med att resa 36 km från den populära Stockholm Arlanda Airport till cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Porto till Stockholm?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Porto till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
När jag kommit fram till Stockholm från Porto med flyg, vilka andra ställen kan jag besöka som ligger nära Stockholm?
Din flyg resa från Porto till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Porto till Stockholm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver