Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Östersund och Köpenhamn

distanceAvstånd842 km
durationGenomsnittlig restid med flyg6 h
changesDirektflygJa

Flyg från Östersund till Köpenhamn är färdväg 842 km lång och tar i genomsnitt 6 h med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Åre Östersund Airport och landar på Københavns Lufthavn.

Flyg från Östersund till Köpenhamn

För att flyga mellan Östersund och Köpenhamn krävs minst ett byte, då det inte går några direktflyg mellan städerna. Vanligast är att mellanlanda på Arlanda i Stockholm. I regel finns det åtminstone 5-10 förbindelser per dag, och de snabbaste flygningarna tar oftast 4-8 timmar. Flyget avgår från Åre Östersund Airport, drygt en mil väster om Östersund. Från Köpenhamns flygplats når man enkelt Köpenhamn centrum med antingen buss, tåg eller tunnelbana.

Vilka flygbolag flyger från Östersund till Köpenhamn?

De flygbolag som erbjuder flest alternativ för att flyga mellan de två städerna är främst SAS och Finnair. SAS har flera dagliga avgångar alla dagar i veckan till Köpenhamn, med ett byte på Arlanda flygplats i Stockholm. Ett annat alternativ är att flyga med Braathens Regional Airlines till Bromma flygplats i Stockholm, och därifrån vidare med SAS till Köpenhamn.

Hur lång tid tar flyget från Östersund till Köpenhamn?

De snabbaste flygen från Östersund till Köpenhamn med en mellanlandning i Stockholm tar ca 2 timmar och 40 minuter. Normal flygtid är dock ca 3-5 timmar. Men resan kan också ta betydligt längre tid, beroende på hur långt bytet på Arlanda är. Har man gott om tid, och kanske till och med vill göra en övernattning i Stockholm, finns några flygrutter som möjliggör detta. Då landar man på Arlanda på kvällen, och fortsätter sedan vidare till Köpenhamn tidigt nästa morgon. Denna resa tar oftast mellan 12 och 16 timmar.

Hur många flygningar går från Östersund till Köpenhamn?

SAS har omkring 5-10 flygförbindelser per dag alla dagar i veckan till Köpenhamn. Flygen avgår ungefär varannan timme, och flyger oftast via Arlanda flygplats i Stockholm. På helgerna kan flygtrafiken vara något begränsad, särskilt på lördagar. Braathens Regional Airlines har ca 2-4 avgångar per dag till Bromma flygplats, där man sedan reser vidare med SAS till Köpenhamn.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Östersund till Köpenhamn?

Avgångsflygplats: Åre Östersund Airport. Flygplatsen ligger på Frösön, 11 kilometer väster om Östersund. Från centrum till flygplatsen tar det ungefär 15 minuter med flygbuss. På flygplatsen finns långtidsparkering, shopping, mat och dryck. Även bankomat, förvaringsboxar och fri WiFi finns att tillgå på flygplatsen.

Ankomstflygplats: Copenhagen Airport. Flygplatsen ligger cirka 15 km söder om Köpenhamn. Tunnelbana, tåg, flygbuss och hyrbilar finns i nära anslutning till terminalerna. Med tunnelbanan tar resan till Nørreport Station mitt i centrum 15 minuter. Tunnelbanestationen ligger i direkt anslutning till terminal 3.

Resetips: Flyg från Östersund till Köpenhamn

Ta ett flyg enkelt till Köpenhamn. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Östersund to Köpenhamn.
FAQs

Hur långt är avståndet mellan Östersund och Köpenhamn när man reser med flyg?

Innan du planerar din resa från Östersund till Köpenhamn kan det vara bra att veta att Köpenhamn är ungefär 842 km från Östersund när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Östersund till Köpenhamn är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Östersund till Köpenhamn med flyg?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Östersund till Köpenhamn med flyg är 6 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Östersund till Köpenhamn.

Vilken är den mest använda flygplatser i Köpenhamn och i Östersund?

När det gäller en resa med flyg mellan Östersund och Köpenhamn är de mest populära flygplatser i Östersund Åre Östersund Airport och i Köpenhamn är Københavns Lufthavn den mest populära flygplats.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Östersund och Köpenhamn?

Om du planerar att ta en flyg från Östersund kan du räkna med att resa 7.4 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Åre Östersund Airport. När du kommer fram till Köpenhamn med flyg kan du räkna med att resa 7.4 km från den populära Københavns Lufthavn till cityområdet.

Många resenärer som anländer till Köpenhamn med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Om du också vill upptäcka Stockholm, Berlin eller Hamburg från Köpenhamn kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som reser med flyg från Östersund till Köpenhamn reser vidare från Köpenhamn. Många väljer att fortsätta resan till från Köpenhamn till närliggande destinationer som Stockholm, Berlin eller Hamburg. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Östersund
Köpenhamn
Ostersund Froesoe
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Bussen går från Frösön/Östersund ungefär 10-15 minuter efter varje flygs ankomst. Under skidsäsongen finns det en busservice mellan Åre Östersund Airport och Åre/Duved (295 SEK).

Flyg från Östersund till Köpenhamn: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver