JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
502 krSJ
Hitta priser
tors
27 jan.
489 krÖresundståg
Hitta priser
fre
28 jan.
438 krFlixTrain
484 krFlixbus
lör
29 jan.
411 krFlixTrain
411 krFlixbus
sön
30 jan.
303 krFlixTrain
461 krFlixbus
tis
1 feb.
424 krSJ
Hitta priser
ons
2 feb.
221 krSJ
Hitta priser
tors
3 feb.
459 krSJ
Hitta priser
fre
4 feb.
325 krFlixTrain
439 krFlixbus
lör
5 feb.
278 krFlixTrain
433 krFlixbus
sön
6 feb.
280 krFlixTrain
439 krFlixbus
tors
10 feb.
460 krSJ
Hitta priser
fre
11 feb.
328 krFlixTrain
396 krFlixbus
sön
13 feb.
300 krFlixTrain
389 krFlixbus
mån
14 feb.
329 krFlixTrain
408 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Halmstad till Stockholm

distanceAvstånd425 km
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagbraathens regional airways

Flyg från Halmstad till Stockholm är rutt 425 km lång med våra partner som braathens regional airways. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Halmstad och landar på Stockholm Arlanda Airport.

Flyg från Halmstad till Stockholm

Det är lätt att flyga från Halmstad till Stockholm. Halmstad City Airport ligger bara 3 km från Halmstad centrum och det går flera direktflyg till Bromma Stockholm Airport alla vardagar. På helgerna går det 1-3 flyg per dag. Flygresan till Stockholm med Tasman Cargo Airlines tar omkring en timme och tio minuter. Från Bromma flygplats är det knappt 10 km till Stockholm city. Flygbussen till Cityterminalen tar ca 20 minuter, och är ett enkelt och bekvämt sätt att ta sig till och från flygplatsen.

Vilka flygbolag flyger från Halmstad till Stockholm?

Tasman Cargo Airlines flyger mellan Halmstad och Stockholm. TCA flyger till Bromma flygplats i regel fem gånger per dag, måndag till fredag. På lördagar finns en avgång och på söndagar upp till tre avgångar. Ett annat alternativ är att flyga till Stockholm från Helsingborg, 8 mil söder om Halmstad. Från Helsingborg har flera bolag direktflyg till Stockholm Arlanda Airport.

 

 

Hur lång tid tar flyget från Halmstad till Stockholm?

Att flyga från Halmstad City Airport till Bromma Stockholm Airport tar en timme och tio minuter. Från Bromma finns goda kommunikationer in till Stockholm city, antingen med buss, taxi eller hyrbil. Flygbussen till Cityterminalen tar 20 minuter och avgångarna är anpassade efter flygens ankomsttider. Den totala restiden blir ungefär en och en halv timme.

Hur många flygningar går från Halmstad till Stockholm?

Tasman Cargo Airlines har fem avgångar per dag måndag till fredag, en avgång på lördagar och tre avgångar på söndagar. TCA flyger från Halmstad City Airport till Bromma Stockholm Airport, ca 10 km från Stockholm city. Observera att antalet avgångar kan variera under vissa perioder, och i samband med vissa helger och skollov.

Vilka är flygplatserna för avresa och ankomst för flyg från Halmstad till Stockholm?

Avgångsflygplats: Halmstad Ciy Airport. Flygplatsen ligger bara 3 km från Halmstad centrum. Från Halmstads centralstation tar du dig enkelt till flyplatsen med taxi, tåg eller buss (linje 40 eller 350, linje 40 stannar direkt utanför terminalen). Resan tar cirka 10 minuter. På flygplatsen finns mat och dryck, service, parkering och gratis WiFi.

Ankomstflygplats: Bromma Stockholm Airport. Från flygplatsen är det knappt 10 km till Stockholm city. Med flygbuss når du de centrala delarna av huvudstaden på 20 minuter. På flygplatsen finns bankomat, förvaringsboxar, brevlåda, Duty Free, gratis WiFi samt mat och dryck. Det går även att hyra bil på flygplatsområdet.

Resetips: Flyg från Halmstad till Stockholm

Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Halmstad to Stockholm.
FAQs

Hur långt avstånd är det mellan Stockholm och Halmstad med flyg?

Innan du planerar din resa från Halmstad till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 425 km från Halmstad när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Halmstad till Stockholm är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Min resa med flyg från Halmstad till Stockholm närmar sig. Vilken flygplats i Halmstad borde jag resa från? Vilken flygplats i Stockholm borde jag resa till?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Halmstad till Stockholm kan det vara bra att veta att Halmstad är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Halmstad medan Stockholm Arlanda Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Stockholm.

Varifrån kan jag ta flyg från Halmstad till Stockholm?

Du kan hitta Halmstad, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Halmstad cirka 2.6 km från cityområdet. Den flygplats i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm Arlanda Airport som ligger 36.4 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Halmstad till Stockholm med flyg?

För att hitta bästa flyg från Halmstad till Stockholm kan du använda dig av dessa flygbolag: braathens regional airways. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Halmstad till Stockholm och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Din flyg resa från Halmstad till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som reser med flyg till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Halmstad
Halmstad
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är flygplatsen och hur tar man sig enklast dit?
Buss 40 går från flygplatsen till Halmstad stadscentrum.