Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Barcelona och Mahón

distanceAvstånd243 km
durationGenomsnittlig restid med flyg55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg418 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagVueling, Ryanair eller Iberia

Flyg från Barcelona till Mahón är rutt 243 km lång och tar i genomsnitt 55 min med våra partner som Vueling, Ryanair eller Iberia. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 418 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 207 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Menorca Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Mahón
Ta ett flyg enkelt till Mahón. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Mahón.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Barcelona till Mahón?
Flyg biljetter från Barcelona till Mahón kan kosta så lite som 207 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Barcelona till Mahón.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Barcelona till Mahón?
Att resa med flyg från Barcelona till Mahón kostar i genomsnitt 418 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Barcelona till Mahón med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Barcelona till Mahón? Avståndet mellan Barcelona och Mahón med flyg är runt 243 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Barcelona till Mahón kan du få.
Hur lång tid tar flyg från Barcelona till Mahón?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Barcelona till Mahón är 55 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Barcelona till Mahón.
Vilken är den mest använda flygplatser i Mahón och i Barcelona?

När det gäller en resa med flyg mellan Barcelona och Mahón är de mest populära flygplatser i Barcelona Barcelona El Prat Airport och i Mahón är Menorca Airport den mest populära flygplats.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Barcelona och i Mahón?

Du kan ta en flyg från Barcelona på Barcelona El Prat Airport som ligger 11 km från cityområdet. När du kommer fram till Mahón med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Menorca Airport som ligger 2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Barcelona och Mahón?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Mahón kan du ta flyg med Vueling, Ryanair eller Iberia. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Mahón för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till Mahón?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Barcelona och Mahón. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Barcelona till Mahón så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Mahón med flyg reser ofta även till ställen som Madrid, Valencia eller Palma de Mallorca. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Mahón och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Mahón med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Valencia eller Palma de Mallorca. Om du också vill upptäcka Madrid, Valencia eller Palma de Mallorca från Mahón kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Barcelona till Mahón: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver