JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
678 krRenfe
Hitta priser
Hitta priser
ons
1 dec.
678 krRenfe
803 krAlsa
396 krRyanair
tors
2 dec.
678 krRenfe
Hitta priser
Hitta priser
fre
3 dec.
1102 krRenfe
803 krAlsa
1831 krVueling
lör
4 dec.
1102 krRenfe
Hitta priser
Hitta priser
sön
5 dec.
904 krRenfe
Hitta priser
Hitta priser
mån
6 dec.
678 krRenfe
803 krAlsa
831 krVueling
tis
7 dec.
678 krRenfe
803 krAlsa
678 krVueling
ons
8 dec.
1002 krRenfe
803 krAlsa
929 krRyanair
tors
9 dec.
678 krRenfe
803 krAlsa
754 krVueling
fre
10 dec.
264 krRenfe
Hitta priser
371 krRyanair
lör
11 dec.
528 krRenfe
726 krAlsa
1682 krIberia
sön
12 dec.
678 krRenfe
Hitta priser
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Barcelona och Jerez de la Frontera

distanceAvstånd885 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 300 kr
changesDirekt flygJa
carriersFlygbolagRyanair eller Vueling

Flyg från Barcelona till Jerez de la Frontera är rutt 885 km lång och tar i genomsnitt 1 h 45 min med våra partner som Ryanair eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 300 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 396 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på International Airport of Jerez La Parra Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Jerez de la Frontera
Ta ett flyg enkelt till Jerez de la Frontera. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Jerez de la Frontera.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Barcelona till Jerez de la Frontera?
Flyg biljetter från Barcelona till Jerez de la Frontera kan vara så billiga som 396 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en flyg biljett från Barcelona till Jerez de la Frontera ligga på?
Att resa med flyg från Barcelona till Jerez de la Frontera kostar i genomsnitt 1 300 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Jerez de la Frontera och Barcelona med flyg?
När du reser från Barcelona till Jerez de la Frontera med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Barcelona och Jerez de la Frontera är ungefär 885 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Barcelona till Jerez de la Frontera med flyg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och Jerez de la Frontera. På ett ungefär kan resan från Barcelona till Jerez de la Frontera med flyg ligga på 1 h 45 min.
Jag ska snart resa till Jerez de la Frontera från Barcelona. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Jerez de la Frontera kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan International Airport of Jerez La Parra Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Jerez de la Frontera.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Barcelona och Jerez de la Frontera?

Du kan ta en flyg från Barcelona på Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Jerez de la Frontera med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är International Airport of Jerez La Parra Airport som ligger 8.8 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Barcelona till Jerez de la Frontera?
För att hitta bästa flyg från Barcelona till Jerez de la Frontera kan du använda dig av dessa flygbolag: Ryanair eller Vueling. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Barcelona till Jerez de la Frontera och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Barcelona till Jerez de la Frontera?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Barcelona till Jerez de la Frontera med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Barcelona till Jerez de la Frontera på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med flyg till Jerez de la Frontera besöker ofta även Sevilla, Madrid eller Cádiz. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Jerez de la Frontera och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som planerar en resa till Jerez de la Frontera med flyg reser ofta även till ställen som Sevilla, Madrid eller Cádiz. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Jerez de la Frontera och dessa destinationer som också är värda att besökas.