JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
20 jan.
256 krRenfe AVE
188 krAlsa
fre
21 jan.
282 krRenfe
188 krAlsa
lör
22 jan.
160 krRenfe AVE
188 krAlsa
sön
23 jan.
223 krRenfe AVE
188 krAlsa
mån
24 jan.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
tis
25 jan.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
ons
26 jan.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
tors
27 jan.
160 krRenfe AVE
188 krAlsa
fre
28 jan.
256 krRenfe AVE
188 krAlsa
lör
29 jan.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
sön
30 jan.
282 krRenfe
188 krAlsa
mån
31 jan.
160 krRenfe AVE
188 krAlsa
tis
1 feb.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
ons
2 feb.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
tors
3 feb.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
fre
4 feb.
160 krRenfe AVE
188 krAlsa
lör
5 feb.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
sön
6 feb.
128 krRenfe AVE
188 krAlsa
mån
7 feb.
191 krRenfe AVE
188 krAlsa
tis
8 feb.
Hitta priser
188 krAlsa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Zaragoza till Madrid

distanceAvstånd274 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss188 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagAlsa, Alsa Supra, Infobus eller Eurolines Switzerland

Bussar från Zaragoza till Madrid är resa 274 km lång och tar i genomsnitt 3 h 45 min med våra partner som Alsa, Alsa Supra, Infobus eller Eurolines Switzerland. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 188 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 188 kr. Resande avreser oftast från Zaragoza-Delicias och anländer till Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Resetips: Bussar från Zaragoza till Madrid

Ta bussen till Madrid. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Zaragoza to Madrid.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Zaragoza till Madrid?

Buss biljetter från Zaragoza till Madrid kan kosta så lite som 188 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Zaragoza till Madrid.

Hur mycket kostar buss från Zaragoza till Madrid i genomsnitt?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Zaragoza till Madrid kan du vänta dig ett pris på 188 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt avstånd är det mellan Madrid och Zaragoza med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Madrid till Zaragoza är runt 274 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Zaragoza till Madrid är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Zaragoza till Madrid?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Zaragoza till Madrid med buss är 3 h 45 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Zaragoza till Madrid.

Jag ska resa till Madrid från Zaragoza. Vilka är de mest använda busstationer?

När man reser med buss från Zaragoza till Madrid är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Zaragoza på Zaragoza-Delicias och de flesta anländer till Madrid på Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Var ligger busstationer i Zaragoza och i Madrid?

Du kan åka buss från Zaragoza på Zaragoza-Delicias som ligger 2.8 km från cityområdet. När du kommer fram till Madrid kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, som ligger 3.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan Zaragoza och Madrid?

Om du letar efter billiga bussar från Zaragoza till Madrid kan du lita på att Alsa, Alsa Supra, Infobus eller Eurolines Switzerland kan ta dig till Madrid snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Zaragoza och Madrid för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Zaragoza till Madrid?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Zaragoza till Madrid med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Zaragoza till Madrid på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som reser med buss från Zaragoza till Madrid reser vidare från Madrid. Många väljer att fortsätta resan från Madrid till närliggande destinationer som Barcelona, Valencia eller Sevilla. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Många av våra kunder som reser med buss till Madrid besöker ofta även Barcelona, Valencia eller Sevilla. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Madrid och de andra populära destinationerna.

Hur kan jag från Zaragoza till Madrid om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Zaragoza och Madrid. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Zaragoza till Madrid så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Madrid
Madrid America
Bekvämligheter
Madrid Est. Sur
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna 6<br>Busslinjerna 8, 102, 113, 148, 152, 156, N11<br>Förortståglinje C1, C5, C7, C10

Bussar från Zaragoza till Madrid: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver