Bussar Västerås Köpenhamns Flygplats (Kastrup)

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup)

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

693 kr

Genomsnittligt pris

693 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
18:30Västerås13tim.50 08:20Köpenhamns Flygplats (Kastrup)
0 byten
693 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup)

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
Flixbus
18:30Västerås13tim.50 08:20Köpenhamns Flygplats (Kastrup)
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.

De snabbaste bussarna från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup)

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

13 tim. 50 m

Genomsnittligt pris

13 tim. 50 m

Bussar per dag

1

Distans

500 km

Av 1 bussar som avgår från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
18:30Västerås13tim.50 08:20Köpenhamns Flygplats (Kastrup)
0 byten
693 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup)

distanceAvstånd500 km
durationGenomsnittlig restid med buss13 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss926 kr
changesDirekt bussNej

Bussresor från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) är 500 km lång och tar normalt 13 h 50 min Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdväg ligger på omkring 926 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 693 kr.

Restips: Bussar från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup)

Restips: Ta bussen till Köpenhamns Flygplats (Kastrup). Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Köpenhamns Flygplats (Kastrup).
FAQs
Bussbiljetter från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) kan vara så billiga som 693 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 926 kr för att ta buss från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup). Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) från Västerås.
När du reser med buss från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) kommer sträckan att ligga på cirka 500 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) i förväg genom Omio.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) med buss är 13 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup).
Du kan ta första buss från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) klockan 10: 00. Sista buss från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) avgår klockan 18: 30. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna rutt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din bussresa från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) måste inte ta slut i Köpenhamns Flygplats (Kastrup). Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Köpenhamns Flygplats (Kastrup) är Malmö, Göteborg eller Berlin. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Malmö, Göteborg eller Berlin kan Omio hjälpa dig!
Det är inga problem att resa från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup) utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga bussbiljetter från Västerås till Köpenhamns Flygplats (Kastrup). Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
HemBussarBussar i DanmarkBussar Västerås Köpenhamns Flygplats (Kastrup)

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk