Bussar Västerås Göteborgs centralstation

Enkelresa
Tur och retur
lör 01 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Västerås till Göteborgs centralstation

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

584 kr

Genomsnittligt pris

584 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Infobus
19:25Västerås9tim.45 05:10Göteborgs centralstation
0 byten
584 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Göteborgs centralstation

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
Infobus
19:25Västerås9tim.45 05:10Göteborgs centralstation
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.

De snabbaste bussarna från Västerås till Göteborgs centralstation

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

9 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

9 tim. 45 m

Bussar per dag

1

Distans

339 km

Av 1 bussar som avgår från Västerås till Göteborgs centralstation dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Infobus
19:25Västerås9tim.45 05:10Göteborgs centralstation
0 byten
584 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Göteborgs centralstation

distanceAvstånd339 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 39 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss390 kr
changesDirekt bussNej

Bussresor från Västerås till Göteborgs centralstation är 339 km lång och tar normalt 5 h 39 min Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdvägen för så lite som 323 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 390 kr.

Restips: Bussar från Västerås till Göteborgs centralstation

Restips: Ta bussen till Göteborgs centralstation. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Göteborgs centralstation.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Göteborgs centralstation från Västerås är med buss och det kan kosta så lite som 323 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Västerås till Göteborgs centralstation.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 390 kr för att ta buss från Västerås till Göteborgs centralstation. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att hitta billiga biljetter till Göteborgs centralstation från Västerås.
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborgs centralstation till Västerås är runt 339 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Västerås till Göteborgs centralstation är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Västerås till Göteborgs centralstation med buss är 5 h 39 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Västerås till Göteborgs centralstation.
Du kan ta första buss från Västerås till Göteborgs centralstation klockan 08: 00. Sista buss från Västerås till Göteborgs centralstation avgår klockan 19: 25. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från Västerås till Göteborgs centralstation för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Om du planerar att resa med buss från Västerås till Göteborgs centralstation kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app och få all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Västerås till Göteborgs centralstation reser vidare från Göteborgs centralstation. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborgs centralstation till närliggande destinationer som Köpenhamn, Stockholm eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Att resa från Västerås till Göteborgs centralstation utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Västerås till Göteborgs centralstation.

Bussar från Västerås till Göteborgs centralstation: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar Västerås Göteborgs centralstation

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk