Bussar Västerås Göteborg-Landvetter Flygplats

Enkelresa
Tur och retur
sön 02 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

De billigaste bussarna från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

538 kr

Genomsnittligt pris

538 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Flixbus
18:30Västerås10tim.40 05:10Göteborg-Landvetter Flygplats
0 byten
538 kr1Enkelresa

Busstidtabell Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
Flixbus
18:30Västerås10tim.40 05:10Göteborg-Landvetter Flygplats
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.

De snabbaste bussarna från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

10 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

10 tim. 40 m

Bussar per dag

1

Distans

328 km

Av 1 bussar som avgår från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Flixbus
18:30Västerås10tim.40 05:10Göteborg-Landvetter Flygplats
0 byten
538 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats

distanceAvstånd327 km
durationGenomsnittlig restid med buss9 h 35 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss702 kr
changesDirekt bussNej

Bussresor från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats är 327 km lång och tar normalt 9 h 35 min Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna färdvägen ligger på omkring 702 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 538 kr.

Restips: Bussar från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats

Restips: Ta bussen till Göteborg-Landvetter Flygplats. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Västerås to Göteborg-Landvetter Flygplats.
FAQs
Bussbiljetter från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats kan kosta så lite som 538 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på bussbiljetter från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats.
Bussbiljetter från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats brukar ha ett genomsnittspris på 702 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Funderar du på att boka en bussbiljett från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats? Avståndet mellan Västerås och Göteborg-Landvetter Flygplats med buss är runt 327 km. Ju tidigare du bokar desto bättre bussbiljetter från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats får du.
Restiden med buss från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 9 h 35 min.
Den/Det tidigaste buss som avgår från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats går klockan 08: 20. Den/Det sista buss som avgår från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats går klockan 18: 30. Du kan hitta de senaste tidtabellerna för Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats med buss hos Omio och boka den bästa tiden för din resa på det datum som du valt.
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många resenärer som anländer i Göteborg-Landvetter Flygplats med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Göteborg, Jönköping eller Borås. Om du också vill upptäcka Göteborg, Jönköping eller Borås från Göteborg-Landvetter Flygplats kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Västerås och Göteborg-Landvetter Flygplats. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.

Bussar från Västerås till Göteborg-Landvetter Flygplats: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar Västerås Göteborg-Landvetter Flygplats

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk