Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Uddevalla
Ta bussen till Uddevalla. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Uddevalla.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Göteborg till Uddevalla vara?
Buss biljetter från Göteborg till Uddevalla kan kosta så lite som 103 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Göteborg till Uddevalla.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Göteborg till Uddevalla?
Att resa med buss från Göteborg till Uddevalla kostar i genomsnitt 116 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Uddevalla när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Göteborg till Uddevalla kan det vara bra att veta att Uddevalla är ungefär 71 km från Göteborg när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Uddevalla är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar buss från Göteborg till Uddevalla?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Uddevalla med buss är 57 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Uddevalla.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Göteborg till Uddevalla?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Göteborg till Uddevalla åker de ofta från Göteborg, Centralstation i Göteborg och kommer fram till Uddevalla, Torp Terminalen i Uddevalla. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Göteborg och Uddevalla i förväg.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Göteborg och i Uddevalla?

När du åker från Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Göteborg, Centralstation som ligger 461 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Uddevalla kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Uddevalla är Uddevalla, Torp Terminalen som ligger 7.4 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Göteborg till Uddevalla med buss?
Om du letar efter billiga bussar från Göteborg till Uddevalla kan du lita på att Vy Bus4You kan ta dig till Uddevalla snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Göteborg och Uddevalla för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur många bussar per dag finns det från Göteborg till Uddevalla?
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Göteborg till Uddevalla är 25 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Göteborg till Uddevalla?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med buss från Göteborg till Uddevalla med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din buss resa från Göteborg till Uddevalla måste inte ta slut i Uddevalla. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Uddevalla är Oslo, Stockholm eller Köpenhamn. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Oslo, Stockholm eller Köpenhamn kan Omio hjälpa dig!
Din buss resa från Göteborg till Uddevalla måste inte ta slut i Uddevalla. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Uddevalla är Oslo, Stockholm eller Köpenhamn. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Oslo, Stockholm eller Köpenhamn kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Göteborg till Uddevalla, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Göteborg och Uddevalla. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Göteborg till Uddevalla så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Uddevalla
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13