JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
289 krSJ
Hitta priser
2010 krSas Airways
fre
22 okt.
289 krSJ
Hitta priser
1468 krSas Airways
sön
24 okt.
560 krSJ
364 krVy Bus4You
2010 krSas Airways
mån
25 okt.
262 krSJ
Hitta priser
751 krCityjet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Trelleborg
Ta bussen till Trelleborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Trelleborg.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Göteborg till Trelleborg vara?
Buss biljetter från Göteborg till Trelleborg kan kosta så lite som 364 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Göteborg till Trelleborg.
Hur mycket kostar buss från Göteborg till Trelleborg i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 364 kr för att ta buss från Göteborg till Trelleborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Trelleborg från Göteborg.
Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Trelleborg när man reser med buss?
Innan du planerar din resa från Göteborg till Trelleborg kan det vara bra att veta att Trelleborg är ungefär 269 kmifrån Göteborg när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Trelleborg är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga resetiden med buss från Göteborg till Trelleborg?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Göteborg och Trelleborg. På ett ungefär kan resan från Göteborg till Trelleborg med buss ligga på 4 h 29 min.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Göteborg till Trelleborg?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Göteborg till Trelleborg med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Göteborg till Trelleborg på ett och samma ställe i Omio's app.
Jag vill resa med buss från Göteborg till Trelleborg. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Trelleborg?
Många resenärer som anländer i Trelleborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Malmö eller Köpenhamn. Om du också vill upptäcka Stockholm, Malmö eller Köpenhamn från Trelleborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Göteborg och Trelleborg?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Göteborg till Trelleborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13

Bussar från Göteborg till Trelleborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver