JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
129 krVästtrafik
fre
22 okt.
129 krVästtrafik
lör
23 okt.
129 krVästtrafik
sön
24 okt.
129 krVästtrafik
mån
25 okt.
129 krVästtrafik
tis
26 okt.
129 krVästtrafik

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Mariestad
Ta bussen till Mariestad. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Mariestad.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Mariestad och Göteborg med buss?
När du reser från Göteborg till Mariestad med buss kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Mariestad är ungefär 155 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Planerar du att resa från Göteborg till Mariestad med buss? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Mariestad som du kanske också vill besöka.
Många resenärer som anländer i Mariestad med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Lidköping eller Karlstad. Om du också vill upptäcka Stockholm, Lidköping eller Karlstad från Mariestad kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Hur kan jag från Göteborg till Mariestad om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Göteborg till Mariestad utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13