Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Falun
Ta bussen till Falun. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Falun.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Falun och Göteborg med buss?
När du reser från Göteborg till Falun med buss kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Falun är ungefär 383 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Många av våra kunder som reser med buss från Göteborg till Falun reser vidare från Falun. Många väljer att fortsätta resan från Falun till närliggande destinationer som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss från Göteborg till Falun reser vidare från Falun. Många väljer att fortsätta resan till från Falun till närliggande destinationer som Stockholm, Stockholm-Arlanda eller Malmö. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Göteborg och Falun?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Falun från Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Göteborg till Falun och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13

Bussar från Göteborg till Falun: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver