Bussar Göteborg Alvesta

De billigaste bussarna från Göteborg till Alvesta

Visar tider och priser för 14 aug.

Billigast

558 kr

Genomsnittligt pris

611 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
21:35Göteborg, Nils Ericsonsterminalen7tim.31 05:06Alvesta tågstation
1 byte
558 kr1Enkelresa
Näst Billigast
02:40Göteborg, Nils Ericsonsterminalen5tim.46 08:26Alvesta tågstation
2 byten
664 kr1Enkelresa

Busstidtabell Göteborg till Alvesta

Visar bussar för imorgon, söndag 14 augusti
02:40Göteborg, Nils Ericsonsterminalen5tim.46 08:26Alvesta tågstation
2 byten
21:35Göteborg, Nils Ericsonsterminalen7tim.31 05:06Alvesta tågstation
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.

De snabbaste bussarna från Göteborg till Alvesta

Visar tider och priser för 14 aug.

Snabbaste resan

5 tim. 46 m

Genomsnittligt pris

6 tim. 38 m

Bussar per dag

2

Distans

180 km

Det är svårt att ta sig från Göteborg till Alvesta utan att göra minst ett byte.

Snabbast
02:40Göteborg, Nils Ericsonsterminalen5tim.46 08:26Alvesta tågstation
2 byten
664 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
21:35Göteborg, Nils Ericsonsterminalen7tim.31 05:06Alvesta tågstation
1 byte
558 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Göteborg till Alvesta

distanceAvstånd179 km
durationGenomsnittlig restid med buss3 h 53 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss505 kr
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagSJ

Bussar från Göteborg till Alvesta är färdväg 179 km lång och tar i genomsnitt 3 h 53 min med våra partner som SJ. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 505 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 361 kr.

Bussbolag: SJ från Göteborg till Alvesta

För så lite som 361 kr kan du resa med buss mellan Göteborg och Alvesta med SJ. Omio visar dig de bästa fynden, tidtabellerna och biljetterna som erbjuds för denna färdväg.

SJ

Ett av de bästa sätten att resa mellan Göteborg och Alvesta är att ta en/ett buss med SJ. Omio hjälper dig att hitta den optimala SJ buss mellan Göteborg och Alvesta genom att visa dig SJ’s aktuella buss tidtabeller, de buss biljetter som erbjuds (inbegripet uppgifter om service ombord och reseinformation som bagagepolicy) och de bästa priseerna för denna Göteborg till Alvesta resa. Du kan förvänta dig att resa mellan Göteborg och Alvesta på en/ett buss med SJ. Om du använder Omios app för att söka efter bussar från Göteborg till Alvesta kan du kolla direkt om SJ biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa papperslöst utan att själv behöva köpa biljetter på busstation. När du har hittat en/ett perfekt buss bokar du snabbt och lätt din SJ buss biljett hos Omio och njuter sedan av den kommande resan mellan Göteborg och Alvesta!

Restips: Bussar från Göteborg till Alvesta

Ta bussen till Alvesta. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Alvesta.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Alvesta från Göteborg är med buss och det kan kosta så lite som 361 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Göteborg till Alvesta.
Att resa med buss från Göteborg till Alvesta kostar i genomsnitt 505 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Innan du planerar din resa från Göteborg till Alvesta kan det vara bra att veta att Alvesta är ungefär 179 km från Göteborg när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Göteborg till Alvesta är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Den genomsnittliga restiden med buss från Göteborg till Alvesta är 3 h 53 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Göteborg till Alvesta.
Om du letar efter billiga bussar från Göteborg till Alvesta kan du lita på att SJ kan ta dig till Alvesta snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Göteborg och Alvesta för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Göteborg till Alvesta klockan 04: 45   eller ta den/det sista buss från Göteborg till Alvesta som går klockan 16: 05. Titta efter de senaste tidtabellerna för Göteborg till Alvesta med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna rutt.
Om du planerar att resa med buss från Göteborg till Alvesta kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Alvesta besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Alvesta och de andra populära destinationerna.
Det är inga problem att resa från Göteborg till Alvesta utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Göteborg till Alvesta. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg

Bussar från Göteborg till Alvesta: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk