De billigaste bussarna från Barcelona till Toulouse

Visar tider och priser för 6 dec.

Cheapest

208 kr

Average

296 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Barcelona till Toulouse kostar omkring 296 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 208 kr.

Billigast
06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord5tim.40 11:40Toulouse, Blvd. Pierre Semard
0 changes
208 kr1Enkelresa
Näst Billigast
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord6tim.05 22:45Toulouse, Blvd. Pierre Semard
0 changes
384 kr1Enkelresa

Busstidtabell Barcelona till Toulouse

Visar bussar för imorgon, mån 6 december
06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord5tim.40 11:40Toulouse, Blvd. Pierre Semard
0 changes
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord6tim.05 22:45Toulouse, Blvd. Pierre Semard
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
274 krBlaBlaCar Bus
mån
6 dec.
208 krBlaBlaCar Bus
tis
7 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
ons
8 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
tors
9 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
fre
10 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
lör
11 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
sön
12 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
mån
13 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
tis
14 dec.
143 krBlaBlaCar Bus
ons
15 dec.
143 krBlaBlaCar Bus
tors
16 dec.
143 krBlaBlaCar Bus
fre
17 dec.
165 krBlaBlaCar Bus
lör
18 dec.
165 krFlixbus
sön
19 dec.
208 krBlaBlaCar Bus
mån
20 dec.
274 krFlixbus
tis
21 dec.
318 krBlaBlaCar Bus
ons
22 dec.
439 krFlixbus
tors
23 dec.
549 krBlaBlaCar Bus
fre
24 dec.
274 krFlixbus
lör
25 dec.
208 krBlaBlaCar Bus

De snabbaste bussarna från Barcelona till Toulouse

Visar tider och priser för 6 dec.

Snabbaste resan

5 tim. 40 m

Genomsnittligt pris

5 tim. 52 m

Bussar per dag

2

Distans

253 km

Av 2 bussar som avgår från Barcelona till Toulouse dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 253 km på genomsnittligen 5 tim. 52 m men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 5 tim. 40 m .

De långsammaste bussarna tar 6 tim. 5 m och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord5tim.40 11:40Toulouse, Blvd. Pierre Semard
0 changes
208 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
16:40Barcelona, Estació d'Autobusos Nord6tim.05 22:45Toulouse, Blvd. Pierre Semard
0 changes
384 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Barcelona till Toulouse

distanceAvstånd253 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss186 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Linebus eller Infobus

Bussar från Barcelona till Toulouse är rutt 253 km lång och tar i genomsnitt 5 h 10 min med våra partner som Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Linebus eller Infobus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 186 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 164 kr. Resande avreser oftast från Barcelona Sants och anländer till Toulouse, Gare Routière.

Resetips

Bussar från Barcelona till Toulouse
Ta bussen till Toulouse. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Toulouse.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Barcelona till Toulouse vara?
Buss biljetter från Barcelona till Toulouse kan vara så billiga som 164 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Barcelona till Toulouse i genomsnitt?
Buss biljetter från Barcelona till Toulouse brukar ha ett genomsnittspris på 186 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Barcelona till Toulouse med buss?
Innan du planerar din resa från Barcelona till Toulouse kan det vara bra att veta att Toulouse är ungefär 253 km från Barcelona när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till Toulouse är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar det att resa från Barcelona till Toulouse med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Barcelona till Toulouse med buss är 5 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Barcelona till Toulouse.
Jag ska resa till Toulouse från Barcelona. Vilka är de mest använda busstationer?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Barcelona är Barcelona Sants. I Toulouse är den mest populära busstation bland resenärer Toulouse, Gare Routière.

Hur långt från centrum i Barcelona och i Toulouse ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Barcelona på Barcelona Sants som ligger 1.9 km från cityområdet. När du kommer fram till Toulouse kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Toulouse, Gare Routière, som ligger 1.2 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Toulouse?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Barcelona till Toulouse med buss. När du ska åka till Toulouse från Barcelona kan du resa med Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Linebus eller Infobus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Barcelona till Toulouse eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Går det att hitta en direkt resa med buss från Barcelona till Toulouse?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Barcelona till Toulouse, kolla in direkt buss från Barcelona till Toulouse med Flixbus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Barcelona till Toulouse som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Barcelona till Toulouse?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Barcelona och Toulouse. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Barcelona till Toulouse så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Toulouse med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Bordeaux eller Lyon. Om du också vill upptäcka Paris, Bordeaux eller Lyon från Toulouse kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Din buss resa från Barcelona till Toulouse måste inte ta slut i Toulouse. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Toulouse är Paris, Bordeaux eller Lyon. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Paris, Bordeaux eller Lyon kan Omio hjälpa dig!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Barcelona till Toulouse?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Barcelona till Toulouse utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Barcelona
Toulouse
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Bekvämligheter
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Bekvämligheter